Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 16:14

Δήμος Σύρου: Δέσμευση για δωρεάν χρήση των γηπέδων στα σωματεία

Κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά ήταν τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχαν σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης κ. Γιώργος Μαραγκός και ο υπεύθυνος αθλητισμού κ. Γουλιέλμος Πρίντεζης με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίο Φρέρη και όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νησιού.

Στην συνάντηση που ήταν η συνέχεια από αυτή που είχε προηγηθεί στις 27/9 έδωσαν το παρών εκπρόσωποι από τον ΑΟ Σύρου, Αίας Σύρου, ΑΟ Πάγου, Περσέας Σύρου, Σύρος 2002, Κανονιέρηδες Σύρου και Νέος ΑΟ Σύρου.

Το πιο σημαντικό ζήτημα που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τα σωματεία είναι η οικονομική επιβάρυνση που υφίστανται οι ομάδες από τις χρεώσεις για την χρήση των γηπέδων. Αφού άκουσε προσεκτικά το αίτημα για την άρση αυτών των χρεώσεων, ο κ. Μαραγκός δεσμεύθηκε να λύσει άμεσα το θέμα ελαφρύνοντας σημαντικά τα έξοδα των σωματείων.

Στην ίδια συνάντηση αποφασίστηκαν παρεμβάσεις με εργασίες στο γήπεδο της Άνω Σύρου, ενώ έπειτα από συζήτηση, αποφασίστηκε να εξεταστεί ο τρόπος που θα περάσει η διαχείριση των γηπέδων στην ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο Δήμος και η ΕΠΣΚ προτείνουν αυτή τη λύση ώστε να αποφευχθούν οι ταλαιπωρίες και να υπάρχει πιο καλή κατανομή και επέκταση των ωραρίων που θα εξυπηρετήσουν τις ομάδες.

Αναφορικά με την ΕΠΣ Κυκλάδων, ο πρόεδρος κ. Φρέρης, έριξε στο τραπέζι της συζήτησης το θέμα με τα ξερά γήπεδα στον Πάγο και την Βάρη, όπου θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο τοποθέτησης πλαστικού τάπητα.

Τέλος, ο Δήμαρχος και ο υπεύθυνος αθλητισμού, είδαν με θετικό μάτι την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με την ΕΠΣ Κυκλάδων και το άμεσα επόμενο διάστημα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares