Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 01:01

Εγκρίθηκαν 765.000€ για την ανακατασκευή του Σταδίου "Πευκακίων"

  "Ιστορική ημέρα σήμερα για τη Σύρο. Μια υπερσύγχρονη αθλητική υποδομή στίβου που είχε ανάγκη η πρωτεύσουσα των Κυκλάδων, ένα έργο που βρισκόταν στα χαρτιά για περισσότερα από 30 χρόνια, δημοπρατείται και ολοκληρώνεται εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019".

Ποιος το λέει αυτό και γιατί; Ο Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο οποίος και προχώρησε στην ανάρτηση αυτή στην προσωπική του ιστοσελίδα στα social media με αφορμή την σημερινή έκταση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Τι έγινε εκεί; Πολύ απλά εγκρίθηκε η Προγραμματική Σύμβαση με το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού για το έργο ανακατασκευής του Δημοτικού Σταδίου "Πευκακίων", προϋπολογισμού 765.000 ευρώ. Οχι κι άσχημα ε; και όπως προσθέτει ο κος Μαραγκός " έργο που υλοποιείται σε συνέχεια της ανακατασκευής του Δημοτικού Γηπέδου Ποδοσφαίρου και της Β' Κλειστής Αίθουσας του Αθλητικού Κέντρου Δ. Βικέλας, την οποία εγκρίναμε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου". Οσο για την επόμενη κίνση; "Σειρά παίρνει πλέον η Α΄Κλειστή Αίθουσα με την έγκριση της μελέτης και την αναζήτηση χρηματοδότησης".

Και ο κος Μαραγκός ολοκληρώνει την ανάρτησή του σημειώνοντας " Οι αθλητικές υποδομές του νησιού μας, με σχέδιο και προγραμματισμό, με έργα, πράξεις και όχι θεωρίες, αναβαθμίζονται, γίνονται ασφαλείς και λειτουργικές και παραδίδονται στους δημότες μας".

Η αλήθεια είναι ότι η Σύρος έχει τεράστιο πρόβλημα όσον αφορά τις αθλητικές υποδομές. Παρά το γεγονός ότι έχει πολλά γήπεδα και περισσότερες ομάδες, εν τούτοις με τις αθλητικές υποδομές το ζήτημα είναι μεγάλο.. Χαρακτηριστικό είναι ότι η απουσία στίβου είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις καθότι σωματεία αναγκάστηκαν να αναστείλουν τις δράσεις τους. Ομως, οι Συριανοί είναι προσεκτικοί και μέσα από τα σχόλια που διαβάζουμε όσον αφορά τη συγκεκριμένη ανάρτηση βλέπουμε την αγωνία τους... 

Οπως " Δήμαρχε αν πραγματοποιηθεί κλείνεις τη μεγαλύτερη "μαύρη τρύπα" του Δήμου των τελευταίων 30 ετών. Θα είσαι πραγματικά ΑΞΙΟΣ. Αναμένουμε........." ή "Είναι ένα στάδιο με παράδοση και αναμνήσεις για τη δική μου γενιά. Όταν με τις σχολικες μας φουφούλες και την τσάντα με το Μαίανδρο κεντημένο πηγαίναμε για τη γυμναστική μας! " και τέλος " Να δοθει Επιτελους στα παιδια μας ενα σταδιο που αξιζει στην Συρο.Ενα σταδιο που η σημερινη μορφη του μονο αρνητικα σχολια ειχε απο δημοτες και επισκεπτες.Το σταδιο των εφηβικων μας χρονων....της κυρ Ανεζουλας που θα θαυμαζει απο τον ουρανο.ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ στην περιφραξη...μη γινει Σαν τα Μουτρατων Βανδαλων"

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares