Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 20:35

Τρέχουν στην Πάρο για το “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”, μπαίνει στο πρόγραμμα και η Σύρος!

Η έγκριση από την αρχαιολογία φαίνεται πως ήταν ένα από τα τελευταία εμπόδια για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στην Παροικιά.

Αφότου αυτό ξεπεράστηκε πλέον άπαντες στον δήμου Πάρου σε συνεργασία με το τεχνικό γραφείο του κυρίου Βαζαίου Πετρόπουλου “Studio24” τρέχουν να προλάβουν ώστε να καταθέσουν τον φάκελο στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”.

Η προθεσμία για την κατάθεση του φακέλου στο υπουργείο εσωτερικών είναι μέχρι τις 30 Απριλίου και το μόνο που απομένει είναι η απόφαση που πρέπει να πάρει το δημοτικό συμβούλιο για την έγκριση συμμετοχής στο πρόγραμμα για τα αθλητικά έργα. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του “SportCyclades” το θέμα ήδη μπήκε στην ημερήσια διάταξη του επόμενου δημοτικού συμβουλίου, το οποίο αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία για τους κατοίκους της Πάρου.

Το “SportCyclades” εντόπισε τον χώρο που θα κατασκευαστεί το κλειστό γυμναστήριο της Παροικιάς και σας παρουσιάζει τις αποκλειστικές φωτογραφίες. Ο χώρος αυτός βρίσκεται όπισθεν των δημοτικών εγκαταστάσεων, στην περιοχή Ζευλάκι και το οποίο είναι μόλις 1,5 χιλιόμετρο από το λιμάνι της Πάρου. Κι όπως δηλώνουν χαριτολογώντας οι άνθρωποι του νησιού «οι φιλοξενούμενες ομάδες μπορούν να έρχονται με τα πόδια!»…

ΚΑΙ Η ΣΥΡΟΣ ΣΤΟ “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”

Δεν είναι όμως μόνο ο δήμος Πάρου που επιθυμεί να μπει στο πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ”. Πληροφορίες του “SportCyclades” αναφέρουν πως και ο δήμος Σύρου – Ερμούπολης αναμένεται να καταθέσει φάκελο στο υπουργείο εσωτερικών, προκειμένου να γίνουν απαραίτητες εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Βικέλας”. Πιο σημαντική όλων η επιδιόρθωση της οροφής, που όποτε βρέχει στάζει εντός παρκέ, καθώς και άλλες εντός κι εκτός κλειστού. Μεταξύ αυτών, η επισκευή του παρκέ που έχει να γίνει τουλάχιστον εννέα χρόνια, το φρεσκάρισμα των αποδυτηρίων, η επιδιόρθωση των κερκίδων και τέλος η επισκευή του λέβητα, αφού το τελευταίο διάστημα το νερό που κάνουν μπάνιο είναι κρύο.

29894209_10215503727167156_685075455_o_c2895.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares