Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 20:40

Στην ΕΡΤ2 το κλειστό γυμναστήριο Μυκόνου [vid]

Με την ολοκλήρωση του κλειστού της Μυκόνου που έμοιαζε με γεφύρι της Άρτας ασχολήθηκε η ΕΡΤ και το Basket League Show.

Η Μύκονος, το κλειστό γυμναστήριο και η ολοκλήρωση του άμεσα , ο συνδυασμός “Πρωτοβουλία Δράσης” και ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς και τα στιλό του, είχαν την τιμητική τους στην κεντρική εκπομπή της ΕΡΤ2 για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 με παρουσιαστή τον Βαγγέλη Ιωάννου.

Με μια άκρως κολακευτική αναφορά για την Μύκονο σε πανελλήνια μετάδοση έγινε γνωστό ότι η προσπάθεια της ολοκλήρωσης του κλειστού γυμναστηρίου του νησιού που κάνουν οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής με μόχθο και που έμοιαζε σαν το γεφύρι της Άρτας με την κωλυσιεργία που παρατηρούνταν χρόνια ολόκληρα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής Βαγγέλης Ιωάννου,πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο και το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου θα πάρει σάρκα και οστά για ένα κλειστο γυμναστήριο διεθνών προδιαγραφών.

Ο παρουσιαστής μάλιστα ανέφερε ότι το κλειστό της Μυκόνου είναι σχεδόν έτοιμο και θα παρουσιαστεί σύντομα, ένα έργο που χρόνια ολόκληρα περίμεναν γενιές και γενιές να το δουν και προέβλεψε μάλιστα ότι υπάρχει η πρόθεση στο νησί μετά την δημιουργία του κλειστού να δημιουργηθεί και μια δυνατή ομάδα μπάσκετ στα πρότυπα της Λήμνου όπως συνέβη με τον Ήφαιστο στην Α1. Ο Βαγγέλης Ιωάννου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον αντιδήμαρχο Αλέκο Κουκά και στον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Δράσης» καθώς ο τελευταίος είχε φροντίσει και του έστειλε συμβολικά ένα στιλό και έναν αναπτήρα με το έμβλημα του συνδυασμού.

Μια πανέξυπνη κίνηση από τον Αλεκάρα και μια πάσα προς τον έμπειρο Ιωάννου που σκόραρε τρίποντο με τα όσα τιμητικά και ωραία είπε για τη Μύκονο και τον αθλητισμό της.

Δειτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή.

Πηγή: mykonosvoice.gr

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares