Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 20:33

Η μπάλα στην κερκίδα της Πάρου [pics-vids]

Κάθε παράγραφος και ένας συνειρμός, κάθε κεφάλαιο και μία εκδοχή του σημερινού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και όχι μόνο… η ουσία όμως του βιβλίου ‘’Η μπάλα στη κερκίδα’’ αποτελεί μία εναλλακτική λύση για στροφή σε κάτι υγιές, που μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές συλλογικές προσπάθειες.

«Για μένα είναι ένα αληθινό μυθιστόρημα, έτσι μου αρέσει να το αποκαλώ» είπε ο συγγραφέας του βιβλίου Θάνος Σαρρής αμέσως μετά την  χθεσινή (30/4) παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ‘’Αρχίλοχος’’ στην Παροικιά της Πάρου.

DSC_0589sdsdasdasdf_6a6bd.jpg

Οι συμπατριώτες του οι Παριανοί, τίμησαν  το δικό τους παιδί, τον Θάνο, ο οποίος δεν λησμονεί ποτέ την καταγωγή του και σε κάθε ευκαιρία βάζει και εκείνος το δικό του λιθαράκι για την ανάδειξη του Κυκλαδίτικου αθλητισμού τον οποίο παρακολουθεί και αγαπά από μικρό παιδί.

DSC_0583dhfasasdfsdfa_c1e0e.jpg

Το κεντρικό πάνελ ήταν κάτι παραπάνω από καταπληκτικό, αφού κατάφερε να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο και απλότητα την παρουσίαση του βιβλίου, με την διορατικότητα να κυριαρχεί σε όλη τη διάρκεια της όμορφης αυτής εκδήλωσης.

Ο Φιλόλογος, Τάσος Κασαπίδης, ο προπονητής Μιχάλης Παπαδάκης, ο δημοσιογράφος Μενέλαος Σεβαστιάδης, ο ποδοσφαιριστής Διονύσης Γιαννούλης και ο εκλεκτός τραγουδοποιός, Παντελής Θαλασσινός, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μας, προσδίδοντας συνεχώς μία ευχάριστη και παράλληλα κατατοπιστική ματιά στο ρεζουμέ του βιβλίου, παραθέτοντας τα δικά τους βιώματα!

Μπορεί να μην διέκρινα τους άμεσα εμπλεκόμενους με το ποδόσφαιρο παράγοντες στην αίθουσα, αλλά πραγματικά είδα ποιοτικούς φιλάθλους όλων των ηλικιών  που αγαπάνε το άθλημα και προβληματίζονται με την σημερινή εικόνα που παρουσιάζει το ποδόσφαιρο… άλλωστε αυτό είναι και το στόρι του βιβλίου: «Ο φίλαθλος ή Οι φίλαθλοι, που θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και θα οδηγήσουν τον σύλλογο στον σωστό δρόμο». Θα τα καταφέρουν; Αυτό θα το διαπιστώσετε στο τελευταίο κεφάλαιο!

DSC_0590ulkhdfdfsdbb_99ee8.jpg

Ο Θάνος

Απόφοιτος του τμήματος επικοινωνίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακά, ο Θάνος είχε γερές βάσεις από τις σπουδές του, οι οποίες πολλαπλασιάστηκαν από τη διατριβή.

Ποια διατριβή; Φυσικά την επαγγελματική, μέσω του πόστου που κατέχει ως αρχισυντάκτης στο gazzetta.gr, αλλά πολύ περισσότερο από τα ταξίδια που πραγματοποίησε  στο εξωτερικό και οι γνωριμίες που έκανε με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, πράγμα που του έδωσε σημαντικά ερεθίσματα και γνώσεις  που δεν μπορείς να διδαχθείς πουθενά αλλού!

Αγοράζοντας το βιβλίο και ξεφυλλίζοντας μόλις 2 σελίδες επιβεβαιώνομαι απόλυτα για τα όσα πίστευα για τον Θάνο Σαρρή: «Στη Μοσχούλα, στις Στέλλες, στη Χριστίνα και τον Χρήστο, που μου έμαθε το γήπεδο», γράφει ο συγγραφέας και πραγματικά με συγκινεί, αφού ο Θάνος παραμένει προσγειωμένος, ‘’πατά στη γη’’ και αφιερώνει μία ολόκληρη σελίδα για να γράψει λίγες λέξεις για την οικογένεια του!

Μπράβο Θάνο, μας κάνει υπερήφανους!

Καλοτάξιδο, ανυπομονούμε για το επόμενο

58698606_10218135047423565_1697595968456753152_o_dbde1.jpg

Το βίντεο της παρουσίασης, φωτογραφίες  και οι συνεντεύξεις:

 

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares