Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 21:51

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της συνεργασίας της ΕΠΣ Κυκλάδων με την Nuga Best [vid&pcs]

Ακόμη ένας πολύτιμος συνεργάτης προστέθηκε στην λίστα των επιχειρήσεων που συνεργάζεται επίσημα η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πρόκειται για την εταιρία Nuga Best που θεωρείται ένας παγκόσμιος ηγέτης στην εφεύρεση, την παραγωγή και την πώληση των προϊόντων για την πρόληψη και την αποκατάσταση της υγείας του κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου προβλήματος.

Η Nuga Best θα προσφέρει δωρεάν συνεδρίες αποκατάστασης τραυματισμών σε αθλητές που ανήκουν στα σωματεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ παράλληλα θα παρέχει προνομιακά τιμολόγια σε συλλόγους που θα θελήσουν αν αποκτήσουν ένα από τα υψηλή τεχνολογία και αποτελεσματικότητας μηχανήματα της.

Η παρουσίαση της συνεργασίας έγινε την Κυριακή 19/5 στις εγκαταστάσεις της εταιρίας της Σύρου. Παρόντες ήταν μέλη των τεχνικών επιτελείων και των διοικήσεων, του ΠΑΣ Νάξου, της Σύρος 2002, του Αίαντα Σύρου, του ΑΟ Μυκόνου, του ΑΟ Πάρου, των Κανονιέρηδων Σύρου και φυσικά της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε δειγματισμός των μηχανημάτων και εφαρμογή στους ανθρώπους που βρέθηκαν στην εκδήλωση και άπαντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την αποτελεσματικότητα.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης και φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares