Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 00:20

Νέα αναβολή στις εκλογές του Πανναξιακού ΑΟΝ

  Απίστευτο κι όμως αληθινό... Ο Πανναξιακός καταφέρνει μέσα σε λιγότερο από σαράντα μέρες να διαλύσει ότι με κόπο έφτιαξε τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο λόγος; Η αναβλητικότητα χωρίς λόγο στην διενέργεια εκλογών και με δεδομένο ότι όπως παραδέχται η ομάδα μέσω δελτιο Τύπου, οι υποψήφιοι για να κατέβουν στις εκλογές είναι έτοιμοι... Αρα; Τι συμβαίνει αλήθεια; Την ίδια ώρα, μετά την Κακουράτου (Ολυμπιακός) και οι Ριντ - Λάβδα παίρνουν το δρόμο για την Θέτιδα Βούλας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι υπόλοιπες αθλήτριες δύσκολα θα μείνουν Νάξο από τη στιγμή που μπορεί να θέλουν την ανανέωση συνεργασίας, όμως δεν υπάρχει η διοίκηση που θα τους δώσει το νέο συμβόλαιο... 

Και.... Νέα αναβολή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε με ανακοίνωσή του ο Πανναξιακός ΑΟΝ.. Και αναβάλλονται επ αόριστον. 

«Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει στους φίλους και τα μέλη του σωματείου ότι οι προγραμματισμένες εκλογές του συλλόγου αναβάλλονται. Αιτία της νέας αναβολής είναι οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι στραμμένο στην εκλογή νέου δημάρχου στο νησί με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόθεση επαρκούς προσέλευσης στις εκλογές του σωματείου μας.

Οι εννέα υποψήφιοι για τις θέσεις του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ έχουν ήδη συμπληρωθεί και απολογούμαστε για τον κακό προγραμματισμό της εκλογικής διαδικασίας. Θα ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους της ομάδας με νέα ανακοίνωση για την ακριβής ημερομηνία, τόπο και ώρα που θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία»

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares