Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 14:59

Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ: Ξεκινούν οι εγγραφές στα προγράμματα εκγύμνασης

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως ξεκινούν την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 οι εγγραφές στα προγράμματα εκγύμνασης «Askisis» και «Burn It», τα οποία προσφέρονται δωρεάν από το Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Οι ενδιαφερόμενες θα μπορούν να προμηθεύονται την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα της επιλογής του από τα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού (9:00 – 15:00). Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα προγράμματα είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης για άθληση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση υπεράριθμων συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, η οποία θα ισχύει με την κατάθεση της αίτησης έγγραφης και της ιατρικής γνωμάτευσης.

Τα μαθήματα του προγράμματος «Askisis» θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα (10:00) – Τετάρτη (11:00) και Παρασκευή (10:00) και τα μαθήματα του «Burn It» θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα (11:00) – Τετάρτη (10:00) και Παρασκευή (11:00).

Αναλυτική περιγραφή προγραμμάτων:

«Askisis»

Δυναμικό πρόγραμμα, μέτριας έντασης που δίνει έμφαση σε όλο το σώμα και στόχο έχει την μυϊκή ενδυνάμωση, την τόνωση και την υπερτροφία. Ιδανικό για αρχαρίους και προχωρημένους ασκούμενους.

«Burn It»

Αερόβιο- ανάερο βιοπρόγραμμα, υψηλής έντασης που στόχο έχει την καύση λίπους, τη βελτίωση της αντοχής και την ενδυνάμωση του κορμού (κοιλιάς και ράχης). Ιδανικό για αρχαρίους και προχωρημένους ασκούμενους.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Αλαφούζος Βασίλειος

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares