Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 11:28

Χορηγία ONEX στους Συριανούς Μαραθωνοδρόμους

Μία πρωτοπόρα και ξεχωριστή κίνηση πραγματοποιείται από κοινού ΣΗΜΕΡΑ Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στις 14:30 το μεσημέρι στον χώρο του Ναυπηγείου με την ΟΝΕΧ SHIPYARDS ΝΕΟΡΙΟN SYROS και την ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και είναι μια πρωτοβουλία βασισμένη σε μια ιδέα του κ Παναγιώτη Κουλουμπή ιδρυτή και εμπνευστή της ΟΜΑΔΑΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και του μέλους και εκ των αρχικών ιδρυτών της ΟΜΑΔΑΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ γνωστού πολυβραβευμένου Μαραθωνοδρόμου και Τριαθλητή Νίκου Σιδηροπούλου.

Η ΧΟΡΗΓΙΑ των εμφανίσεων από την ΟΝΕΧ SHIPYARDS ΝΕΟΡΙΟN SYROS και η συνεργασία με την ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ γίνεται στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειας της Εταιρείας να συμβάλει, να προσφέρει και να προβάλει με κάθε δυνατό, σωστό και δημιουργικό τρόπο στην κοινωνία, τον πολιτισμό και την ανάδειξη της μοναδικής ιστορίας και παράδοσης της Σύρου μέρος της οποίας αποτελεί σπουδαίο και ξεχωριστό κεφάλαιο το Ναυπηγείο της Σύρου.

Το πρόγραμμα έχει ως έξης! Ώρα 14,30 συνάντηση των αθλητών στην ιστορική είσοδο του Νεωρίου. Παράδοση των εμφανίσεων στους Αθλητές από τον Πρόεδρο του Εργοστασίου Σωματείου του Νεωρίου Αντώνη Χατζαντώνη και τον Γενικό Γραμματέα Μάρκο Ρηγούτσο Μικρή συνέντευξη τύπου και στην συνέχεια φωτογράφηση στην ιστορική είσοδο του ναυπηγείου και στον χώρο των δεξαμενών. Στην συνεχεία η ομάδα των αθλητών θα κατευθυνθεί στο Δημαρχείο όπου λόγο του ότι ο Δήμαρχος κος Νίκος Λειβαδάρας θα είναι εκτός Σύρου θα υποδεθεί την ομάδα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Αλίκη Λεονταρίτη όπου θα τους ευχηθούν καλό αγώνα και θα φωτογραφηθούν σε σημαντικά σημεία του δημαρχιακού μεγάρου.

Ύστερα η ομάδα θα κατευθυνθεί στην περιοχή Βαπόρια μια από τις πιο γνωστές τουριστικές περιοχές της Σύρου όπου εκεί θα γίνει μια ακόμα τελευταία φωτογράφηση. Στην συνέχεια κάποιοι από τους αθλητές θα αναχωρήσουν για τον Πειραιά (κάποιοι άλλοι θα φύγουν το Σάββατο) όπου την Κυριακή θα τρέξουν στον μεγαλύτερο και γνωστότερο δρομικό αγώνα στον πλανήτη τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Οι Φωτογραφήσεις θα συνεχιστούν στην Αθήνα, όπου το Σαββατο το πρωί στο Tae Kwon Do παρουσία της Διοίκησης της ΟΝΕΧ και στο σημείο της εκκίνησης όπου οι Συριανοί φορώντας τις εμφανίσεις με τα σήματα της ΟΝΕΧ SHIPYARDS ΝΕΟΡΙΟN SYROS και ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ θα φωτογραφηθούν παρουσία της διοίκησης της ΟΝΕΧ όπου εκεί θα υπάρχουν φωτογράφοι από 40 χώρες και 60000 χιλιάδες αθλητές από όλο τον κόσμο.

Κατά την διάρκεια του αγώνα οι Συριανοί Αθλητές θα «καλύπτονται» από φωτογράφους και στον τερματισμό πάλι θα γίνει ειδική φωτογράφηση.

Η Ενέργεια, χορηγία συνεργασία και γενικότερο το όλο concept της ΟΝΕΧ SHIPYARDS ΝΕΟΡΙΟN SYROS και την ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ θα αποτελέσει μια τεράστια διαφήμιση για την Σύρο αφού θ καλυφτεί εκτός από τα Ελληνικά MEDIA και από εκατοντάδες ξένα κανάλια, τύπο και sites από όλο τον πλανήτη που θα καλύπτουν φωτογραφίζουν και στέλνουν ρεπορτάζ σε εκατοντάδες τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά πρακτορεία ταξιδεύοντας το λογότυπο Του ναυπηγείου της Σύρου και την Ιστορία της στα πέρατα του κόσμου.

Να σημειωθεί δε πως αυτή η ενέργεια χορηγία και συνεργασία της ΟΝΕΧ SHIPYARDS ΝΕΟΡΙΟN SYROS και την ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ είναι η πρώτη σε μια σειρά πολλών άλλων σπουδαίων και σημαντικών που θα πραγματοποιηθούν με σκοπό την προβολή και διαφήμιση του Ναυπηγείου καθώς και την διάδοση και διάσωση της κοινής ιστορίας και παράδοσης της Σύρου.

Θα ακολουθούσουν και άλλες πολύ σημαντικές πρωτοπόρες δράσεις που θα κάνουν την Σύρο ένα ενδιαφέρον τουριστικό, ναυτιλιακό και πολιτιστικό προορισμό.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το «δώρο» αυτό της ΟΝΕΧ SHIPYARDS ΝΕΟΡΙΟN SYROS οι εμφανίσεις ανήκουν στην εταιρεία αθλητικών ειδών COMPRESSPORT που θεωρείται η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο σε αυτά τα είδη και φοριούνται από τους μεγαλύτερους και ακριβότερους αθλητές στον κόσμο.

8 Νοεμβρίου 2019 ΟΝΕΧ/ ΝΕΟΡΙΟΝ SHIPYARDS ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares