Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 16:50

Βροντερό παρόν από την Αθλητική Σαντορίνη στην ενημερωτική συνάντηση του Γιάννη Βρούτση (pics)

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού στο νησί της Σαντορίνης, που συνοδεύτηκε από τον τετράκις Ολυμπιονίκη, Πύρρο Δήμα.

Του εκλεκτούς επισκέπτες υποδέχθηκε και καλωσόρισε στο νησι ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Μάριος Γαλανός.   

VROUTSIS SANTORINI 7

Η συνέχεια δόθηκε στην κατάμεστη από παράγοντες και αθλητές όλων των συλλόγων του νησιού αίθουσα του ξενοδοχείου De Sol της οικογένειας Πατηνιώτη.

VROUTSIS SANTORINI 69

Ο Υπουργός ενημέρωσε το κοινό για  για τις τομές που έχουν ήδη δρομολογηθεί και αφορούν την νησιωτικότητα, τον νέο αθλητικό νόμο και την αθλητική πλατφόρμα ''e-Kouros'' που για πρώτη φορά θα παρέχει πλήρη ψηφιοποίηση, βάζοντας σε τάξη τον Ελληνικό Αθλητισμό, ενώ απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς που τέθηκαν.

IMG 20240309 140132

Στην τοποθέτηση του, εκτός από την ανάλυση των τομών που επιχειρεί το Υπουργείο, επισήμανε την αναγκαιότητα του νοικοκυρέματος του αθλητισμού και των συνεργασιών μέσω τις συγχώνευσης, καθώς ο αριθμός των ενεργών σωματείων στην Ελλάδα είναι δυσαναλογος με το μέγεθος της χώρας και λειτουργεί αποτρεπτικά στην ανάπτυξη. 

VROUTSIS SANTORINI 248

Πολύ θερμή ήταν η υποδοχή του κόσμου και στον Ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα, που έχει δοξάσει την Ελληνική σημαία. Η λατρεία του κόσμου στο πρόσωπο του εκφράστηκε με κάθε τρόπο, κερδίζοντας πολλές φορές το θερμό χειροκρότημα του ακροατηρίου. Χαρακτηριστική στιγμή ήταν η φωτογραφία που του παρουσίασε ο Ηλίας Μάινας και αφορούσε επίσκεψη του στο νησί το 1990.

VROUTSIS SANTORINI 143

Εκτός των προέδρων, το παρών σε αυτή την όμορφη συνάντηση - ενημέρωση έδωσαν το παρόν ο Βουλευτής, Μάρκος Καφούρος, ο Δήμαρχος, Θήρας, Νίκος Ζώρζος, ο Δήμαρχος Φολεγάνδρου, Κυριάκος Μαρινάκης και πολλοί ακόμη αιρετοί. 

VROUTSIS SANTORINI 225

Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης οι αθλήτριες του ΑΟ Θήρας δώρισαν μία μπάλα υπογεγραμένη από όλες στον Υπουργό Γιάννη Βρούτση.

VROUTSIS SANTORINI 273

Επίσης, ο Αντιπρόεδρος του ΑΟ Θήρας και μέλος της διοίκησης του ΟΑΚΑ, Ανδρέας Πατηνιώτης, τίμησε τον Πύρρο Δήμμα.

VROUTSIS SANTORINI 270  

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας όλων των συλλόγων του νησιού που έγινε ως ένδειξη φιλοξενίας στον Υπουργό, αλλά και ενότητας για το καλό του αθλητισμού στη Σαντορίνη που βγήκε με κέρδη από αυτή την μεγάλη εκδήλωση.

VROUTSIS SANTORINI 96

Περισσότερο ρεπορτάζ σε επόμενες αναρτήσεις μας...

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από την συγκέντρωση: 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares