Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 14:31

ΑΠΑΣ τα Φανάρια: Συγχαρητήρια σε Απόλλων Νάξου, Πανναξιακό ΑΟΚ, Μαρπησσαϊκό και ΕΣΚ Κυκλάδων

Μέσω ανακοίνωσης του ο ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια συγχαίρει τον Απόλλων Νάξου, τον Πανναξιακό ΑΟΚ και τον Μαρπησσαϊκό για τις αντίστοιχες κατακτήσεις των πρωταθλημάτων που πέτυχαν, όπως και την ΕΣΚ Κυκλάδων για τη διοργάνωση του Final-4 Γυναικών της Πάρου.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Α.Σ. Απόλλων Νάξου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος βόλεϊ στην κατηγορία των Κορασίδων!

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τον Γιάννη Φραγκίσκο (Giannis Fragkiskos), που βλέπει τους κόπους χρόνων να ανταμείβονται!!!

Giannis Fragkiskos Α.Σ. Απολλων Νάξου

Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας και ευχόμαστε αντίστοιχη επιτυχία στους αγώνες που θα δώσουν από εδώ και πέρα τα τμήματα του συλλόγου που κέρδισαν το πρωτάθλημα!!!

Επίσης, το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Πανναξιακό ΑΟΚ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων στην κατηγορία αγοριών U14!

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ. Marios Onasoglou

Ευχόμαστε αντίστοιχες επιτυχίες σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του συντοπίτη συλλόγου!

Τέλος, το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο του ΑΠ.Α.Σ. Νάξου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα της Μάρπησσας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γυναικών Κυκλάδων, πρωτάθλημα που διεκδίκησε και το δικό μας τμήμα, του οποίου η προσπάθεια μας γέμισε περηφάνια!!!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πρωταθλήτρια ομάδα και αντίστοιχες επιτυχίες στο μέλλον!

Στην Μάρπησσα και στην ΕΣΚ Κυκλάδων αξίζουν συγχαρητήρια και για την άψογη διοργάνωση του final four, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτήν την περίοδο!!! Μπράβο σε όλους και όλες που συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια!!!

ΕΣΚΚ MARPISSAIKOS F.C-B.C

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares