Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 00:22

Ευχές και ευχαριστήριο από τον Πέτρο Ραουζαίο.

RAOUZAIOS XAM

θέλω να Εκφράσω τις Καλύτερες Ευχές μου για χαρούμενα Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία, χαρά και ευτυχία. Με τον ερχομό του Θεανθρώπου και του 2013 εύχομαι να αρθούν όλα τα προβλήματα που μαστίζουν τον λαό μας.

Η Νέα Χρονιά το 2013 και οι Άγιες αυτές Μέρες που περιμένουμε την Γέννηση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού ας αποτελέσουν πηγή Αγάπης, Ειρήνης, Ελπίδας, Αισιοδοξίας, Ευημερίας, Ανάπτυξης, Χαράς και Ευτυχίας για όλους μας.
Ειδικά για εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους Εύχομαι το "2013" να είναι μια ευτυχισμένη και δημιουργική ποδοσφαιρική Χρονιά, που θα δώσει περεταίρω ώθηση στα όνειρα μας.

Με την ευκαιρία των ευχών μου θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω δημόσια  τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων Κύριο Σιγάλα Ιωάννη και τον Γεν. Γραμματέα Κύριο Χωριανόπουλο Γεώργιο καθώς επίσης και σύσσωμο το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων για τις ευχές τους που μου απέστειλαν και αφορούσαν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα.

Επίσης δεν θα μπορούσα να παραλείψω να στείλω τις δημόσιες ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο του Α.Σ. Παμμηλιακού Κύριο Βαμβακάρη και του Δ.Σ. αυτού για τις ευχές τους προς το πρόσωπο μου. Επίσης των Πρόεδρο και τον Γεν. Αρχηγό του Αστέρα Σύρου κ.κ. Φράγκο Σταμάτη και Γκάτσιο Φώτη, καθώς επίσης το Δ.Σ. του Α.Ο. Πάγου και τον Γενικό Αρχηγό αυτού Κύριο Λουκή Νικόλαο.


Με τιμή
Ραουζαίος Πέτρος

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares