Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 23:42

Έκοψε την πίτα ο Αστέρας Σύρου.

PROEDROS-RAOUZAIOS STHN PITA

Μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα ο ιστορικός Α.Ο. Αστέρας Σύρου έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 19/01/2013 σε γνωστή καφετερία της Ερμούπολης, έδωσαν το παρόν Πολιτικοί και Θρησκευτικοί φορείς από το νησί της Σύρου, καθώς και οι ποδοσφαιριστές και το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι αθλητικοί παράγοντες και φορείς του νησιού για την μεγίστη συνεισφορά τους, τόσο στον αθλητικό τομέα, όσο και για την προσφορά τους στον ίδιο τον Αστέρα Σύρου.

Στην εκδήλωση Βραβεύτηκαν ο θεόδωρος Μίτσκας (Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου), Μάρκος Βουτσίνος (Πρόεδρος Super Market Nεωρίου) ,Σάκης Μαραγκός (Αθλητικός παράγοντας), Ιωάννης Σιγάλας (πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων) Γεώργιος Παρής (Βαλκανιονίκης) Ιωάννης Κανακάρης (Προοδευτική Σύρου),Σωτήρης Μακρυθανάσης (κατάστημα EVEREST) και ο Αντώνιος Φώσκολος (Αθλητικός Παράγοντας).

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Α.Ο. Σύρου παρευρέθησαν στην εκδήλωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδος κ. Ραουζαίος Πέτρος και ο Γεν. Αρχηγός κ. Φωτεινιάς

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε μικρή ομιλία από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Αρχηγό του Αστέρα Σύρου, τον εκκλησιαστικό εκπρόσωπο , τον εκπρόσωπο τύπου του Α.Ο.Σύρου, καθώς και τον εκπρόσωπο της πολιτείας .

Πριν το κέρασμα προς όλους τους παρευρισκομένους έγινε μια μικρή ιστορική αναδρομή στα πεπραγμένα του Αστέρα Σύρου.

PITA 2013PITA 2013 1PITA 2013 2PITA 2013 3PITA 2013 4


Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares