Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 08:15

Ολοκληρώθηκαν τα έργα ηλεκτροφωτισμού και αυτόματου ποτίσματος στην Σίφνο

Χτές Τετάρτη στο Δημοτικό Γήπεδο του Θόλου ολοκληρώθηκαν τα έργα υποδομής που αφορούν την ηλεκτροδότηση του γηπέδου καθώς και την εγκατάσταση και λειτουργία του αυτόματου ποτίσματος του φυσικού χλοοτάπητα.

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΈργα που δημιουργούν άλλες προοπτικές στο χώρο και ταυτόχρονα δίνουν την ελπίδα και το κίνητρο ότι σιγά-σιγά θα ολοκληρωθούν όλες οι ανάγκες του γηπέδου.

Η Σιφνέικη Διοίκηση αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Δήμαρχο Μπαμπούνη Ανδρέα, τον κ. Αντιδήμαρχο Σταυριανό Ι. Γεώργιο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Διαρεμέ Απόστολο, τους ηλεκτρολόγους του Δήμου κ. Ραφελέτο Ανδρέα και κ. Χρυσόγελο Ιωάννη και τον υδραυλικό του Δήμου κ. Διαρεμέ Θοδωρή. Όπως επίσης τον προϊστάμενο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Σίφνου κ. Γιαμάκη Βασίλειο και τον προϊστάμενο του Δ.Ε.Η/Τ.Σ.Π Σίφνου κ. Μπελιό Δημήτριο, όπου όλοι τους  συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση των προαναφερθέντων.

Επόμενα βήματα των διοικούντων είναι η τοποθέτηση των Πυλώνων για να μπορεί να διεξάγετε ματς ακόμα και βράδυ αλλά το κυριότερο για τις προπονήσεις αφού αναγκαστικά το πρόγραμμα των προπονήσεων καθορίζετε σύμφωνα με το φως της ημέρας! τα αποδυτήρια να διαμορφωθούν κατάλληλα και να γίνει κάτι μόνιμο αποφεύγοντας την προσωρινή λύση που υπάρχει τώρα αλλά και τον περιβάλλον χώρο.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Σιφνιοί πολύ γρήγορα θα τα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τα έργα που έχουν βάλει σκοπό, γιατί ο τρόπος που λειτουργούν και η μεθοδικότητά τους έως τώρα, είναι οδηγός για τα επόμενα βήματά τους.

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares