×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 21:08

Ο Μανωλάς, η παραμονή στη Ρόμα και το.. απίστευτο δώρο από τον Τότι! [pics]

Διαβάστε στο Sportcyclades.gr τι δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς στο "Sky Sports"για τη διαφαινόμενη παραμονή του στη Ρόμα (σε αντίθεση με όσα γράφονται για Ίντερ), τι είπε για το επεισόδιο στην προπόνηση με τον Περότι, ενώ σας παραθέτουμε και σε φώτο το.. αποχαιρετιστήριο δώρο του Φραντσέσκο Τότι στον 25χρονο Έλληνα Ναξιώτη αμυντικό που θα ζήλευαν πολλοί..

Μανωλάς: "Με βλέπω να μένω στη Ρόμα"

Κώστας Μανωλάς φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα από τη μεταπήδησή του στην Ίντερ, ωστόσο με δηλώσεις του στο "Sky Sports" υποστήριξε ότι κατά πάσα πιθανότητα η νέα σεζόν θα τον βρει ξανά στη Ρόμα.

"Με βλέπω εδώ, τζιαλορόσο. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν έχω μιλήσει με την ομάδα για να φύγω. Έχει γίνει λόγος για διάφορες ομάδες, σχετικά με μένα και το μέλλον μου, αλλά τίποτα δεν είναι αλήθεια. Εάν δεν συμβεί κάτι, πρέπει να μιλήσουμε με την ομάδα και εκείνοι θα αποφασίσουν τι πρέπει να κάνουμε", δήλωσε σχετικά με το συμβόλαιό του ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ένα επεισόδιο με τον Ντιέγκο Περότι στην προπόνηση, με τους δύο οξύθυμους ποδοσφαιριστές να γράφεται ότι βρέθηκαν κοντά σε διαπληκτισμό, κάτι που ο ίδιος διέψευσε: "Δεν έγινε τίποτα. Μπορεί να υπάρξει λίγη ένταση γιατί στα διπλά θέλουμε πάντοτε να νικάμε. Υπήρξε μία κόντρα, μία συζήτηση, αλλά τελείωσε εκεί. Με τον Περότι είμαστε φίλοι".

Ο Φραντσέσκο Τότι ετοιμάζεται να αφήσει τη Ρόμα μετά από 25 χρόνια, με τον Μανωλά να σχολιάζει την επικείμενη αποχώρηση του capitano: "Για την ώρα, τον βλέπω ήρεμο, δεν τον βλέπω αγχωμένο. Πάντα έτσι είναι. Πρόκειται για έναν πρωταθλητή, μία προσωπικότητα απίστευτη, που είχα την τιμή να γνωρίσω. Μπορεί να στείλει την μπάλα όπου θέλει, έχει μεγάλη ευφυία, έχει τα πάντα. Είναι ένας πρωταθλητής. Όταν ήμουν μικρός, κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά ήρθα εδώ και του ευχόμουν τα καλύτερα στη ζωή".

Όσο για την αναμέτρηση με την Τζένοα και το κατά πόσο έχει σημασία, ήταν απόλυτος: "Περιμένω ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία, που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε, ώστε έτσι να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Είναι πολύ σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για τον σύλλογο. Το Champions League σίγουρα είναι κομβικό. Χωρίς Champions League θα είναι δύσκολο. Η Ρόμα αξίζει τέτοια διοργάνωση και την επόμενη σεζόν θα παίζουμε εκεί".

Τέλος, δεν θέλησε να μιλήσει για τα σενάρια που θέλουν τον Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο να αντικαθιστά τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, οπότε στο παιχνίδι της Κυριακής που είναι το πιο σημαντικό της σεζόν. Πρέπει να νικήσουμε για να τερματίσουμε δεύτεροι. Εάν πρέπει να γίνουν αλλαγές, εμείς θα προσαρμοστούμε και θα κάνουμε το καλύτερο για τη Ρόμα".

manol.jpg

Το δώρο του Τότι στο Μανωλά

Ο Κώστας Μανωλάς ανέβασε φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον Φραντσέσκο Τότι από το αποχαιρετιστήριο δείπνο που παραχώρησε ο καπιτάνο της Ρόμα και φυσικά ξεχωρίσαμε το τρομερό δώρο που κρατάει στα χέρια του ο Έλληνας αμυντικός.

roma.jpg

Δείπνο στους συμπαίκτες του στη Ρόμα παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (25/5) ο Φραντσέσκο Τότι προκειμένου να τους αποχαιρετήσει. Θυμίζουμε ότι ο Καπιτάνο επιβεβαίωσε πως το ματς με την Τζένοα θα είναι το τελευταίο του με την Ρόμα, ωστόσο δεν ξεκαθάρισε αν θα σταματήσει ή θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Όπως και να έχει κλείνει ένας κύκλος στους Ρωμαίους, ο οποίος κράτησε 25 ολόκληρα χρόνια. Έτσι λοιπόν ο Τότι έβγαλε όλους τους συμπαίκτες του για φαγητό σε ιταλικό εστιατόριο και φυσικά ανάμεσά τους ήταν και ο "δικός μας" Κώστας Μανωλάς.

DAs8mJxXcAAAZ2j.jpg

Ο 40χρονος Τότι όμως δεν έμεινε μόνο στο δείπνο αφού έκανε κι από ένα ξεχωριστό δώρο σε κάθε παίκτη, άλλοι πήραν φανέλες, άλλοι λάβαρα, άλλοι αναμνηστικά. Ο Κώστας Μανωλάς πάντως πήρε ένα από τα καλύτερα και σίγουρα τον ζηλεύουμε.

Ο Τότι του έδωσε έναν μαύρο καμβά στον οποίο είναι χαραγμένος ο αριθμός του, το "10" και φέρει πάνω την υπογραφή του "καπιτάνο".

Ο Μανωλάς έβγαλε φωτογραφία κρατώντας το πολύτιμο δώρο του, δίπλα στον Φραντσέσκο Τότι και την ανέβασε στο instagram γράφοντας:  "Μεγάλη μου τιμή που έπαιξα μαζί σου!".

18741799_10212347356814917_410362783_n.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares