Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 12:53

Μπουνιά στον Γιαννιώτα, μονομαχία Μανωλά - Τζέκο [pics & vids]

Δείτε το video με την επίθεση που δέχθηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας από τον βοηθό προπονητή της εθνικής Βοσνίας λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Ζένιτσα. Απίστευτη σκηνή και με τους συμπαίκτες στη Ρόμα Τζέκο- Μανωλά, με τον Βόσνιο να επιτίθεται στον Διεθνή Ναξιώτη αμυντικό, πιάνοντας τον από το λαιμό!

Ένταση δημιουργήθηκε και μεταξύ Μανωλά - Τζέκο και Μανωλά - Μπέσιτς προτού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μαζέψει όλους τους Έλληνες διεθνείς παίκτες και τους καλέσει να αποχωρήσουν.

41546281.jpg

Όλα ξεκίνησαν από τη λεκτική διαμάχη των δύο συμπαικτών στη Ρόμα. Ο Μανωλάς κάτι λέει στον Τζέκο και ο δεύτερος πιάνει από το λαιμό τον πρώτο. Ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς επενέβη και τότε ο Μπέσιτς κινείται με... σπριντ να χτυπήσει τον Μανωλά. Ο βοηθός προπονητή της Βοσνίας κινείται για να χτυπήσει τον Γιαννιώτα, εκείνος προσπαθεί τον αποφύγει και τότε τον γρονθοκοπεί.

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αποχώρησε με σπασμένο δόντι. Την προκλητική συμπεριφορά του βοηθού προπονητή της εθνικής Βοσνίας κατήγγειλε και ο Βασίλης Τοροσίδης στις δηλώσεις του:

"Δέχτηκε μια γροθιά ο Γιαννιώτας από τον βοηθό προπονητής της Βοσνίας. Ο συγκεκριμένος είχε δημιουργήσει ένταση και στο πρώτο ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πρέπει να υπάρχουν τιμωρίες για τέτοιες συμπεριφορές σε τέτοιες διοργανώσεις".

4154626.jpg

41546292.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares