Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 16:59

Τα είπαν Μαρινάκης και Παρούσης στο «Μουράγιο»

Η έκπληξη στο πρόσωπο του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν έκδηλη, όταν κατά τη χθεσινή επίσκεψη του στην Αλυκή της Πάρου, άκουσε δια στόματος του Γ.Γ. της ΕΠΣ Κυκλάδων, Γιώργου Παρούση, ότι στις Κυκλάδες γίνονται μετακινήσεις ακόμη και με καΐκια προκειμένου να διεξαχθεί το πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που γυρίζει αυτό το διάστημα τα νησιά των Κυκλάδων με το υπερπολυτελή γιοτ του, βρέθηκε χθες στην Αλυκή της Πάρου, όπου κα επέλεξε αν γευματίσει με την παρέα του στο γνωστό εστιατόριο «Μουράγιο», ιδιοκτησίας του Γενικού Γραμματέας και Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, Γιώργου Παρούση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η παρέα του έδειχναν ν απολαμβάνουν το καταπληκτικό φαγητό που σερβίρεται στο συγκεκριμένο εστιατόριο που είναι κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα της πανέμορφης Αλυκής.

Όπως ήταν φυσικό, ο κ. Παρούσης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειχνε να είναι αρκετά ενημερωμένος, γνωρίζοντας ακόμα και την απόφαση της Ένωσης μας να ψηφίσει τον κ. Γραμμένο στις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά όταν του αναλύθηκαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο έδειχνε μία σχετική έκπληξη με τα όσα άκουγε.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares