Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 19:34

Τέταρτος διαιτητής στο Ξάνθη - Ολυμπιακός ο Κουμπαράκης

Φωτογραφία από το Ξανθη - Απολλων Πόντου (0-0) Φωτογραφία από το Ξανθη - Απολλων Πόντου (0-0)

Πριν καλά – καλά ολοκληρώσει το ταξίδι του μέλιτος ο Στέφανος Κουμπαράκης μετά τον πρόσφατο γάμο του και θα βρεθεί στο Ξάνθη Αρένα, όπου ορίστηκε ως 4ος διαιτητής στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ της Skoda Ξάνθη και του Ολυμπιακού.

Ο Συριανός ρέφερι πέρασε πρόσφατα με υψηλή βαθμολογία από την αξιολόγηση των Διαιτητών και παρόλο που θα μπορούσε να αγωνιστεί στην Super League, ωστόσο μπήκε στη Foot Ball League.

Η κεντρική επιτροπή φαίνεται με το καλημέρα ότι θέλει να επενδύσει στο πλούσιο ταλέντο και τα πλούσια προσόντα του Κουμπαράκη και από τις πρώτες αγωνιστικές δείχνει να τον υπολογίζει στη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας και σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως θα είναι αυτής της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό.

Να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος Κουμπαράκης είναι ο μοναδικός Κυκλαδίτης ρέφερι που έχει διευθύνει αγώνα της Super League, καθώς την τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν ήταν πρώτος διαιτητής στο ΠΑΟΚ – Κέρκυρα (5-1).

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση που θα γίνει αύριο Σαββάτο στις 20:30, διαιτητής θα είναι ο Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Ευθυμιάδη και Καρατζίκα.

Αναλυτικά οι ορισμοί (πάτα για μεγέθυνση):

2017 09 08 1

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares