×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 00:45

Δύσκολη πρόκριση με σκοράρισμα του Κώτση

Ο Ηλίας Κώτσης συνεχίζει το σκοράρισμα και η ομάδα του ο Ταμυναϊκός κερδίζει.

Αυτή τη φορά ο πρώην παίκτης του ΑΟ Σύρου, σκόραρε εναντίων του τοπικού Ολυμπιακού, βοηθόντας στην δύσκολη πρόκριση της ομάδας του στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ευβοίας.

Πολύ ωραίο ματς έγινε στο Γυμνό όπου ο τοπικός Ολυμπος …κοίταξε στα μάτια τον Ταμυναϊκό που αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγορία, πάλεψε δυνατά κι έπεσε στα πέναλτι από την ομάδα του Αλιβερίου.

Στην κανονική διάρκεια το ματς έληξε ισόπαλο 3-3, το σκορ δν άλλαξε στην παράταση και στα πέναλτι με μερικό σκορ 4-5, οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση για τους «16».

Με 0-1 προηγήθηκε ο Ταμυναϊκός με γκολ του Μήτρου. Ισοφάρισε σε 1-1 ο Ολυμπος με τον Ντούρμα, αλλά ξαναπροηγήθηκε η ομάδα του Αλιβερίου και μάλιστα με 1-3. Εκανε με πέναλτι το 1-2 ο Κώτσης και ΄αύξησε το σκορ ο Ζάχι.

Δεν το έβαλαν κάτω οι γηπεδούχοι που ισοφάρισαν σε 3-3 με γκολ του Ντούρμα και του Μακρή που μείχε μπει αλλαγή. Μάλιστα, δυο λεπτά πριν τη λήξη της παράτασης τους σταμάτησε το δοκάρι κι έχασαν την ευκαιρία να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.

Στη διαδικασία των πέναλτι, στα πρώτα πέντε, οι δυο ομάδες έχασαν από ένα (δοκάρι του Ταμυναϊκού σε εκτέλεση του Μαλισόβα και απόκρουση του Δουλγερίδη στο πέναλτι του Ολυμπου).

Στο έκτο πέναλτι σκόραρε ο γκολκίπερ του Ταμυναϊκού Δουλγερίδης, ενώ έστειλε την μπάλα άουτ ο παίκτης της ομάδας του Γυμνού και ο Ταμυναϊκός πήρε την πρόκριση.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares