Παρασκευή, 04 Μαΐου 2018 19:30

Στα ''βαριά χαρτιά'' ο Κουμπαράκης που σφυρίζει για 9η φορά φέτος

Το 8ο του παιχνίδι στη super league και το 9ο συνολικά μαζί με το θεσμό του Κυπέλλου θα διαιτητεύσει ο Συριανός ρέφερι του συνδέσου Θράκης Στέφανος Κουμπαράκης.

Ο Στέφανος Κουμπαράκης ορίστηκε από την ΚΕΔ για το ματς της Κυριακής ΠΑ Γιαννινα – Ολυμπιακός που θα γίνει στο στάδιο των «Ζωσιμάδων».

tiudytyt_1.jpg

Το ντεμπούτο του το έκανε στις 30/4/2017 στον αγώνα ΠΑΟΚ - Κερκυρα (5-1) όταν ήταν διαιτητής 2ης κατηγορίας, έχοντας επίσης 2 αγώνες κυπέλλου μεταξύ ομάδων Α΄και Β΄ Εθνικής.

Έπειτα ο ρέφερι μπήκε στους πίνακες της superleague στις 20/112017, ενώ σφύριξε για πρώτη φορά στις 2/12, με τα 9 παιχνίδια ως διαιτητής και τα 9 ως τέταρτος διαιτητής να φανερώνουν ότι πλέον λογίζεται ανάμεσα στα βαριά χαρτιά της ελληνικής διαιτησίας.

Ο Κουμπαράκης δεν προκάλεσε όπως αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα και απέσπασε θετικά σχόλια στηριζόμενος στην αξιοπρέπεια του και την ισχυρή προσωπικότητα που διαθέτει, ενώ αυτό που έχει μεγάλη αξία είναι το θετικό σχόλιο που αποσπά πάντα από τους συναδέλφους του, οι οποίοι στάζουν μέλι όταν αναφέρονται στο ήθος του, την παιδεία του και τις ικανότητες του.

Να σημειώσουμε ότι ο Συριανός ρέφερι την προηγούμενη αγωνιστική έφερε εις πέρας με άριστη απόδοση το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης - Απολλων Σμύρνης (2-1), ενώ αναφορικά με το επόμενο ματς θα είναι η δεύτερη φορά που σφυρίζει τον ΠΑΣ Γιάννενα και πρώτη τον Ολυμπιακό.

Καλή επιτυχία Στέφανε, οι Κυκλάδες μαζί σου!

viber_image.jpg

tiudytyt_2.jpg

tiudytyt_3.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares