Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 12:16

Νέος χώρος δραστηριοποίησης για πρώην γυμναστή του ΑΟ Μυκόνου (photos)

Σε ένα νέο χώρο δραστηριοποιείται ένας πρώην γυμναστής του ΑΟ Μυκόνου, έχοντας ωστόσο να βελτιώση το κομμάτι τις φυσικής κατάστασης και της ατομικής τακτικής των νεαρών αθλητών.

Ο λογος για τον Τάσο Γούλα ο οποίος μαζί με τον Μέσο του Ηλυσιακού, Σταύρο Αμανατίδη, και τον τερματοφύλακα της Επιδαύρου, Φωκίωνα Χατζηφόρο, οι οποίοι δημιούργησαν το 'We build Footballers' που αποτελεί ένα σύγχρονο γυμναστήριο για παίκτες κάθε ηλικίας στην όδο Ηρακλείτου, Αριάδνης και Νιόβης. Πάτημα Χαλανδρίου.

Αναλυτικά τα όσα πρέπει να ξέρετε:

"#WeBuildFootballers Ένα σύγχρονο γυμναστήριο για ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας. Μέσα από εξειδικευμένες προπονήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και κομμάτια ατομικής τακτικής στοχεύουμε να βελτιώσουμε τον επαγγελματία, ερασιτέχνη και νεαρό ποδοσφαιριστή. Το WBF απευθύνεται επίσης σε οποιονδήποτε άνδρα ή γυναίκα που θέλει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, μέσα από προπονητικά ερεθίσματα δύναμης, αερόβιας άσκησης, ευλυγισίας κτλ. Τα προγράμματα αφορούν εκγύμναση σε ολιγομελή γκρουπ (3-5), ομαδικά (8-10) και ατομικής προπόνησης. Υπεύθυνοι προπονητές Γούλας Αναστάσιος, Αμανατίδης Σταύρος, Χατζηφόρος Φωκίων''.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται καλές δουλειές και στους τρεις και κυρίως στον πρώην γυμναστή του ΑΟ Μυκόνου, Τάσο Γούλα.

Παρακάτω ακολουθούν φωτοραφίες:
w3.jpgw2_1.jpgw1.jpgIMG_20180619_100027.jpgw4.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares