Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 12:45

Κουμπαράκης: Το ήθος η αξία και η σκληρή δουλειά τον καθιέρωσαν στον πίνακα της Super League

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκαν οι πίνακες διαιτησίας ποδοσφαίρου για την περίοδο 2018-2019. Ανάμεσα στους 23 εκλεκτούς της ελίτ της ελληνικής διαιτησίας φιγουράρει το όνομα του Συριανού ρέφερι.

KAT_0008.jpg

Οι εννέα αγώνες που διηύθυνε τους τελευταίους έξι μήνες που ανήκει στην super league χωρίς να απασχολήσει με τις αποφάσεις του και περνώντας απαρατήρητος ενίσχυσαν τη θέση του και για τη νέα χρονιά.

Δέκα διαιτητές αποχαιρέτησαν τον πίνακα ενώ προστέθηκαν εννέα καινούριοι .

Ο Στέφανος Κουμπαράκης συνεχίζει την πορεία του στους κορυφαίους διαιτητές του πίνακα της πρώτης κατηγορίας έχοντας παντοτινά όπλα στην φαρέτρα του την συνεχόμενα σκληρή δουλειά , την συνεχή επιμόρφωση αλλά πάνω από όλα την ηθική.

Ο αθλητισμός ήταν πάντα το μεράκι του γι΄ αυτό άλλωστε επέλεξε το επάγγελμα του καθηγητή φυσικής αγωγής.

Όσον αφορά το σκληρό προπονητικό πρόγραμμα που ακολουθεί “φύλακας άγγελός ” του όλα αυτά τα χρόνια είναι ο Θανάσης Χατζηνικολάου που με την σωστή και ακούραστη επιστημονική του καθοδήγηση τον έφθασε σε αυτόν τον ψηλό βαθμό εκγύμνασης.

Ο Στέφανος Κουμπαράκης τιμήθηκε πριν λίγες ημέρες από την ακαδημία του Νέου ΑΟ Σύρου κατά την τελετή λήξης του τουρνουά king cup σαν τον πρώτο Συριανό αλλά και Κυκλαδίτη διαιτητή που κατάφερε να αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της Ελληνικής διαιτησίας.

Μάλιστα, τονίστηκε από τους διοργανωτές το ήθος του και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την διαιτησία που είχε από μικρό παιδί.

Πηγή: syrostoday.gr

KAT_0013.jpg

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares