Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 10:36

Επιστρέφει …σπίτι του το “All Star Game”, 6η συμμετοχή για Γιάννη Γιαννούλη

Ο θεσμός του “All Star Game” επέστρεψε ύστερα από τέσσερα χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2018 με την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της Πάτρας. Φέτος, το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου, το “All Star Game” επιστρέφει 23 χρόνια μετά, στην… Μητρόπολη του ελληνικού μπάσκετ, την Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο!

Ήταν 14 Δεκεμβρίου 1996 όταν το 5ο στην ιστορία “All Star Game” φιλοξενήθηκε στο Παλέ, ένα από τα εμβληματικά γήπεδα του ελληνικού μπάσκετ. Το “All Star Game” επιστρέφει για την 23η διοργάνωση του στην Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο στην χρονιά, το 2019, που συμπληρώνονται εκατό χρόνια ελληνικού μπάσκετ!

Και φυσικά δεν υπάρχει πιο κατάλληλη πόλη για να φιλοξενήσει το “All Star Game”, που συμπίπτει με την συμπλήρωση 100 χρόνων ελληνικού μπάσκετ, από την Θεσσαλονίκη. Στη νύφη του Θερμαϊκού το 1919 έγιναν οι πρώτοι αγώνες του μπάσκετ επί ελληνικού εδάφους υπό την αιγίδα της Στρατιωτικής Αποστολής της ΧΑΝ Αμερικής. Δύο χρόνια αργότερα, το 1921 ιδρύθηκε η Χριστιανική Αδελφότητα των Νέων Θεσσαλονίκης, που …καλλιέργησε το μπάσκετ στην Ελλάδα.

Εκατό χρόνια αργότερα από τους πρώτους αγώνες μπάσκετ στην Ελλάδα, τα πιο λαμπρά αστέρια της Basket League δίνουν ραντεβού στο Αλεξάνδρειο για να μοιράσουν χαρά και όμορφες στιγμές στους μικρούς και μεγάλους φίλους της… πορτοκαλί θεάς και να υπενθυμίσουν ότι το μπάσκετ είναι πάνω από όλα γιορτή!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού, ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από το κοινό (3.600). Το αγωνιστικό μενού του All Star περιλαμβάνει τον αγώνα το Σάββατο (9/2), ανάμεσα στους Rising Stars με τους All Time Stars και την Κυριακή (10/2) τη βασική... μάχη μεταξύ των Greek Stars και World Stars.

Μαζί τους, στην ομάδα των All Time Stars κι ένας “δικός μας”. Για τον Γιάννη Γιαννούλη ο λόγος, ο οποίος το 1999 ξεκίνησε στη βασική πεντάδα Ευρωπαίων αποτελούμενη από τους Άγγελο Κορωνιό, Παναγιώτη Λιαδέλη, Ντέγιαν Μποντίρογκα και Τζόνι Ρότζερς.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2002 με τη φανέλα του Παναθηναϊκου, ο δις κυπελλούχος Ελλάδος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και νυν παίκτης του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” θα συμμετέχει για έκτη φορά στην πολυετή καριέρα του σε τέτοια διοργάνωση, ενώ το 2005 είχε πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό All Star Game που διεξήχθη στην Κύπρο.

Συμπαίκτες του “Γιαν-Γιαν” εξέχουσα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ που έχουν τιμήσει την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Πρόκειται για τους Νίκο Χατζή, Μιχάλης Κακιούζη, Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Φώτση, Κώστα Χαραλαμπίδη, Μανώλη Παπαμακάριο, Νίκο Χατζηβρέττα, Δημήτρη Καρατζουλίδη, Γιώργο Καλαϊτζή, Χάρη Παπαγεωργίου, Λάζαρο Παπαδόπουλο κι Ευθύμη Ρεντζιά με προπονητές τους Βαγγέλη Αλεξανδρή και Γιωργή Μπουσβάρο.

Rising-Alltimegame2_4655d.jpg

all-star-2019_b21db.jpg

4369058_87c12.jpg

8oallstar2401194_51c1a.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares