Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 12:42

Μιχάλης Πολυτάρχου: Δεν πήγα στο Ψυχικό για να βγω πέμπτος, πήγα για την άνοδο

Είναι ο νούμερο ένα καλαθοσφαιριστής που εκπροσωπεί επάξια τον τόπο καταγωγής του. Τη Νάξο. Οι ηγετικές του ικανότητες με την εκάστοτε ομάδα που αγωνίζεται είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές. Για αυτό άλλωστε σχεδόν κάθε καλοκαίρι αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς συλλόγους που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο πρόλογος των 49 λέξεων ανήκει στον Μιχάλη Πολυτάρχου. Ο έμπειρος γκαρντ συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο του Ψυχικού στην Basket League και μιλώντας στο “SDNA” αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε στον Γιώργο Ρεμεντέλα, την ημέρα που υπέγραψε στην ομάδα των βορείων προαστίων.

poly champion

Ο “Τσίου” όπως τον αποκαλούν οι πολύ καλοί του φίλοι στο νησί της Αριάδνης, είχε ενεργό ρόλο στην εκπληκτική πορεία της ομάδας του. Άλλωστε ήταν από τους πρώτους που πίστεψαν στην άνοδο και δεν το έκρυψε ποτέ. «Από την πρώτη μέρα που έκλεισα εδώ πίστεψα στην άνοδο», είπε στο “SDNA”, για να αποκαλύψει στη συνέχεια πως «έστειλα ένα μήνυμα στον κόουτς, ότι εγώ δεν ήρθα να βγω πέμπτος, αλλά ήρθα για να ανέβουμε».

Εν συνεχεία άφησε το συναίσθημα να μιλήσει, καθώς με την κόρνα της λήξης πέρασαν όλες οι δύσκολες στιγμές της σεζόν μπροστά από τα μάτια του, ως ένα γρήγορο φιλμ. 

«Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν το περίμενε κανείς, έξω από την ομάδα, όταν άρχιζε η χρονιά. Είμαι συγκινημένος, γιατί παίζουμε δύο συνεχόμενους μήνες αγώνες Τετάρτη-Σάββατο. Έχουμε να κάνουμε προπόνηση 5 εναντίον 5 τρεις μήνες. Είναι ένα όνειρο για το Ψυχικό και όλη την ομάδα. Ο κόουτς Ρεμεντέλας παλεύει 20 χρόνια για αυτό. Η διοίκηση ήταν φανταστική, δεν μας έλειψε τίποτα στην ομάδα, Αξίζουν να είναι στην Α1 και το δείξαμε στο γήπεδο. Κάθε μέρα παλεύαμε, ποτέ δεν παραπονεθήκαμε. Έγινε ένα όνειρο πραγματικότητα για εμάς που πιστεύαμε και δουλεύαμε στο γήπεδο», ανέφερε επί του θέματος.

Δεν έμεινε εκεί όμως. Ο... μετρ των ανόδων, με έξι προσπάθειες εξήγησε τους λόγους που η φετινή ήταν ξεχωριστή για τον ίδιο. «Είναι μια ομάδα που δεν την πίστευε κανένας. Δεν φτιάχτηκε για να είναι φαβορί και αυτό για μένα είναι λίγο κλισέ. Το φαβορί είναι μέσα στο γήπεδο και φαίνεται από το πόσο πιστεύει ο καθένας μέσα στο γήπεδο».

poly 1

Μάλιστα η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της. «Η αλήθεια είναι πως για τον κόσμο εδώ είναι κάτι πρωτόγνωρο, αλλά αγαπούν το μπάσκετ πολύ και προσπαθούν για το καλύτερο», επεσήμανε ο Πολυτάρχου, που αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα του. 

Ή μάλλον, φρόντισε να κοιτάξει μόνο το γλέντι που θα ακολουθήσει της ανόδου. «Ακόμα είναι νωρίς. Θα το γλεντήσουμε για την ώρα», είπε.

poly 2

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares