Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 17:54

Τρίτωνας: Κι επίσημα δικός του ο Μιχάλης Πολυτάρχου

“Σεπολιώτης” και με τη… βούλα είναι εδώ και λίγη ώρα ο Μιχάλης Πολυτάρχου! Ο έμπειρος γκαρντ, μετά την υπογραφή των συμβολαίων του το περασμένο Σάββατο το βράδυ, ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Τρίτωνα επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρεπορτάζ του “SportCyclades” από τις 21 Αυγούστου πως ο Ναξιώτης άσος βρίσκεται «μία… ανάσα από τον Τρίτωνα».

Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή για την αθηναϊκή ομάδα, η οποία την νέα αγωνιστική σεζόν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών και την οποία ο Πολυτάρχου είχε αντιμετωπίσει την περυσινή περίοδο ως αντίπαλος, καθώς αγωνίζονταν στην ΑΕ Ψυχικού που πανηγύρισε την άνοδο στην Basket League.

Ο 39χρονος γκαρντ μπορεί να ήταν στόχος αρκετών ομάδων, τόσο από την Α2, όσο κι από τη Β’ εθνική, μεταξύ αυτών και του ΑΟ Μυκόνου, ωστόσο ο ίδιος ήθελε να συνεχίζει να αγωνίζεται στην δεύτερη την τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ. Σε 33 παιχνίδια που είχε με το Ψυχικό είχε μ.ο. 9,9 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο πρώην παίκτης του Ίκαρου Καλλιθέας, της ΑΕΚ, του Περιστερίου, του Ηρακλή και του Διαγόρα Δρυοπιδέων-Αιγάλεω κατέχει το μοναδικό ρεκόρ των έξι συνεχόμενων ανόδων σε επτά συμμετοχές στην Α2.

polytarxou tritonas 2

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με 22 λέξεις η διοίκηση του Τρίτωνα καλωσόρισε τον Μιχάλη Πολυτάρχου με την ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Με παρουσία επί σειρά ετών στο κορυφαίο επίπεδο και χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Πολυτάρχου στον Τρίτωνα! Καλωσήρθες Μike!”.Αυτή, είναι η όγδοη μεταγραφή για την ομάδα που “κτίζει” ο Μιχάλης Μιχελάκος, καθώς έχουν ήδη αποκτηθεί οι: Μιχάλης Καμπερίδης, Στέργιος Πράπας, Milovan Draskovic, Κώστας Κουφόπουλος, Άρης Τσουργιάννης, Αριστοτέλης Ζαραϊδώνης και Κώστας Κάδρας.

polytarxou tritonas 1

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares