Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 20:20

Γενέθλια για τον Ρόυ της Ρόβερς

   Ήταν Σεπτέμβριος του 1954 όταν γεννήθηκε ο Ρόυ Ρέης. Μόνο που δε γεννήθηκε σε μαιευτήριο, όπως όλοι μας, αλλά στα χάρτινα γήπεδα του αγγλικού περιοδικού Tiger, στα οποία μεγαλούργησε μέχρι και το 1974.

Από το 1976 και μετά o Ρόυ ενηλικιώνεται και μπαίνει πια στο δικό του γήπεδο, στο περιοδικό RoyoftheRovers. Στην Ελλάδα ο Ρόυ Ρέης εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1971 στο περιοδικό του Στέλιου Ανεμοδούρα, Ζαγκόρ. Αργότερα μεταπήδησε στο Αγόρι, περιοδικό στο οποίο και συνέχισε την ελληνική καριέρα του.

   Ο Ρόυ της Ρόβερς, είναι δημιούργημα των  Frank Stuart Pepper και Joe Colquhoun. Ο ξανθομάλλης επιθετικός της Μέλτσεστερ Ρόβερς, με τη φανέλα με την κόκκινη απόχρωση, την κίτρινη ρίγα, και το εννιά πάντα στην πλάτη, έχει χίλιους τρόπους για να σκοράρει. Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν κάθε φορά που σουτάρει, ξετινάζει τα αντίπαλα δίχτυα. Με τις βολίδες και τους κεραυνούς που εξαπολύει, οδηγεί σταδιακά την ομάδα της Μέλτσεστερ στην κατάκτηση πολλών τίτλων στην Αγγλία και τελικά στην παγκόσμια καταξίωση.

   Ο Ρόυ Ρέης είναι ένας τύπος με αθλητικά προσόντα, ευγενικός και συγκροτημένος σαν προσωπικότητα, ένας γεννημένος αρχηγός με τα όλα του. Κάποια στιγμή παντρεύεται τη γραμματέα της ομάδας Πέννυ Λέιν, με την οποία αποκτούν και τρία παιδιά. Μετά τον γάμο του, σε ένα δυστύχημα με ελικόπτερο, το οποίο οδηγεί ο ίδιος, χάνει το αριστερό του πόδι και αποφασίζει να εργαστεί σαν μάνατζερ στην ιταλική ομάδα Μόντσα. Έπειτα από πολλές ακόμα εξωγηπεδικές περιπέτειες καταλήγει τελικά να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο. Να γίνει δηλαδή ιδιοκτήτης της μεγάλης του αγάπης, της Μέλτσεστερ Ρόβερς.

   Χρόνια πολλά λοιπόν στον χάρτινο ποδοσφαιρικό ήρωα των παιδικών μας χρόνων!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Μανόλης Κατεινάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1975. Μεγάλωσα στον Ταύρο και κατάγομαι από την Απείρανθο της Νάξου.

Σπούδασα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιμορφώθηκα στην Αθλητική Δημοσιογραφία στο ΚΕΔΙΒΙΜ του ίδιου Πανεπιστημίου.

Έχω επίσης γράψει τέσσερα λογοτεχνικά βιβλία και έχω συμμετάσχει σε πολλές συλλογές Ελλήνων λογοτεχνών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares