Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023 19:51

Elite League: Η Νεανική Εστία Μεγαρίδας έκανε το “μπαμ” με Μιχάλη Πολυτάρχου!

Γεύση από… Νάξο είχε το “μπαμ” της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στην Elite League.

Συγκεκριμένα, ο Νεανική Εστία Μεγαρίδας προχώρησε σε μία ηχηρή ενίσχυση εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών ανακοινώνοντας πριν από λίγες ώρες την απόκτηση του Μιχάλη Πολυτάρχου!

Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον Τρίτωνα, δηλαδή στην ομάδα η οποία προπορεύεται στο πρωτάθλημα της Elite League, αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο κι έτσι συμφώνησε με το σωματείο της δυτικής Αττικής για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

polytarxou NEM 2

Ο πρώην παίκτης του Ίκαρου Καλλιθέας, της ΑΕΚ, του Περιστερίου, του Ηρακλή, του Διαγόρα Δρυοπιδέων-Αιγάλεω και του Ψυχικού με το μοναδικό ρεκόρ των έξι συνεχόμενων ανόδων σε επτά συμμετοχές στην Α2, ως τώρα είχε 180 πόντους (26/30 ελ. βολές, 26/63 διπ., 34/96 τριπ.), 27 ριμπάουντ, 60 ασίστ, 17 κλεψίματα, 3 κοψίματα και 28 λάθη στα 418 λεπτά που αγωνίστηκε, ενώ πέρυσι βρέθηκε στο Ψυχικό με το οποίο κέρδισε την άνοδο προς την Basket League είχε μ.ο. 9,9 π., 3,9 ριμπ., 3,7 ασίστ.

polytarxou NEM 3

To ντεμπούτο του “Τσίου” με τη φανέλα της νέας του ομάδας, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση της Μεγαρίδας το Σάββατο 21/1 κόντρα στη ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Κόντρα στο σωματείο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ο Πολυτάρχου είχε παίξει και πριν από δύο αγωνιστικές όταν ο Τρίτωνας είχε επικρατήσει της ΦΕΑ με σκορ 83-68 και ο έμπειρος γκαρντ είχε σημειώσει 7 πόντους (2/4 διπ., 1/5 τριπ., 4 ριμπ., 5 ασίστ) σε 27:10 λεπτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Πολυτάρχου”.

polytarxou NEM 4

Στα Μέγαρα, ο Πολυτάρχου θα βρει κι έναν παλιό γνώριμο από την θητεία του στις μπασκετικές Κυκλάδες. Ο λόγος για τον Λευτέρη Τσαουσίδη. Ο επί χρόνια πρώτος προπονητής του Πανελευσινιακού, και την περασμένη σεζόν του ΑΠΑΣ Νάξου "Τα Φανάρια" στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής, από το καλοκαίρι είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μάνταλου στον πάγκο της ανδρικής ομάδας της ΝΕΜ, ενώ αποτελεί και τον πρώτο προπονητή του εφηβικού τμήματος του συλλόγου.

polytarxou NEM 5

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares