Κυριακή, 07 Μαΐου 2023 13:00

Με εκπληκτικό Έρι Μπέλλο, στην Α2 εφήβων η Eurohoops Academy Λεόντειος

Την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στην Α2 κατηγορία του εφηβικού πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής… Ο λόγος για τον Έρι Μπέλλο και την Eurohoops Academy Λεόντειος. Ο πρώην άσος του ΑΟ Άνδρου στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν βρέθηκε σε εκπληκτική φόρμα, πέτυχε 31 πόντους με 6 τρίποντα (!) και μαζί με τους συμπαίκτες του ανέβασαν την αθηναϊκή ομάδα στην παραπάνω κατηγορία.

Η Eurohoops Academy Λεόντειος επιβλήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο “Γ. Δημητριάδης” του Αστέρα Νέας Μάκρης – Μαραθώνος με σκορ 73-69 και επισφράγισε την φανταστική της φετινή πορεία. Οι φιλοξενούμενοι, ξεκίνησαν το παιχνίδι με υψηλά ποσοστά ευστοχίας, δημιουργώντας μια μικρή απόσταση στην πρώτη περίοδο (16-23, 10′). Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλύτερα και απέδειξαν ότι είναι αρκετά ανταγωνιστικοί, μειώνοντας τη διαφορά σε απόσταση ενός καλαθιού.

Μετά την ανάπαυλα, η Eurohoops Academy Λεόντειος μπήκε και πάλι πιο δυνατά, παρά το γεγονός ότι δεν χρειαζόταν καν τη νίκη, αλλά την ήθελε! Οι αθλητές του Γιάννη Μουρμούρη δημιούργησαν και πάλι ένα… μαξιλαράκι ασφαλείας, το οποίο αποδείχθηκε ιδιαιτέρως σημαντικό. Στα τελευταία λεπτά, ο Αστέρας προσπάθησε και πάλι να πλησιάσει, αλλά η Λεόντειος με ψυχραιμία διατήρησε το προβάδισμα και πήρε τελικά τη νίκη!

thumbnail bello (2)

Δεκάλεπτα: 16-23, 18-13, 19-24, 16-13

Eurohoops Academy Λεόντειος (Μουρμούρης, Ματθαίος): Σιμόπουλος, Τζιλιάνος 2, Κατσαντώνης 10(1), Θωμόπουλος 11(1), Παινέσης 2, Λούκα 12, Βασιληάς, Καλομοίρης, Μπέλλο 31(6).

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares