Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 12:55

Basket League: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός πράξη... τρίτη στο ΣΕΦ για προβάδισμα τίτλου

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21:15, EΡΤ 3) τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στο Game 3 της σειράς των τελικών της Basket League, με το σκορ στο 1-1, σε ένα γήπεδο που θα είναι κατάμεστο, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ανακοινώσει sold out!

Μετά το ματς της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, όπου το τριφύλλι έφερε στα ίσια τους τελικούς με τη νίκη με 67-65, χάρη στο τρίποντο του Ματέους Πονίτκα, οι δύο «αιώνιοι» παίζουν τα ρέστα τους στο Game 3 με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει ένα ματς μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Κώστα Σλούκα που δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο Game 2 της σειράς, ενώ μοιάζει δύσκολο να αγωνιστεί ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος υπέστη οστικό οίδημα στην οπίσθια επιφάνεια του έσω κνημιαίου κονδύλου στο δεξί του γόνατο, μετά τη σύγκρουσή του με τον Μποχωρίδη στα τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου του δεύτερου τελικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σοβαρός «πονοκέφαλος» για την ομάδα του Χρήστο Σερέλη το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αγραβάνης απουσίασε από την προπόνηση του Σαββάτου (10/6), λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares