Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 13:06

Europa League: Ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γκενκ στον 3ο προκριματικό

Την Γκενκ θα βρει απέναντι του ο Ολυμπιακός στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με την Σερβέτ των δέκα παικτών να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι (4-1).

Μπορεί η Σερβέτ να αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το τρίτο μόλις λεπτό, ωστόσο οι Ελβετοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν δυο φορές την Γκενκ και να πάρουν την πρόκριση στα πέναλτι, όπου επικράτησαν με 4-1.

Η αναμέτρηση μπορεί να είχε ξεκάθαρο φαβορί την Γκενκ, ωστόσο ο σύλλογος από το Βέλγιο αν και έπαιζε με αριθμητική υπεροχή, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό του, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Σερβέτ, η οποία πήρε μια τεράστια πρόκριση.

Η κανονική διάρκεια έληξε 1-1, με το παιχνίδι να οδηγείτε στην παράταση, στην οποία η κάθε ομάδα σκόραρε από ένα τέρμα.

Με αυτό τον τρόπο οι δυο αντίπαλοι κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι, με την φιλοξενούμενη Σερβέτ να σκοράρει και στις τέσσερεις εκτελέσεις της, σε αντίθεση με τους παίκτες της Γκενκ, οι οποίοι βρήκαν δίχτυα μόλις μια φορά.

Με αυτό τον τρόπο η Σερβέτ θα συνεχίσει το… ταξίδι της στο Champions League, στέλνοντας παράλληλα την Γκενκ στα προκριματικά του Europa League, εκεί όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares