Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 14:12

Champions League: Στο Βέλγιο η ΑΕΚ κόντρα στην Άντβερπ για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους

Την πρώτη… ζαριά για την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League ρίχνει σήμερα η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα φιλοξενείται από την Αντβέρπ στο BOSUIL (22:00/ Cosmote Sport 2 HD) και θέλει να κάνει το πρώτο και καθοριστικό βήμα πρόκρισης στα αστέρια.

Ασφαλώς, η ΑΕΚ έχει μεταβεί στην Αμβέρσα με την ψυχολογία στα ύψη. Μετά και την απίθανη, αλλά και επική πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι «κιτρινόμαυροι» παίκτες απέκτησαν… φτερά στα πόδια τους. Ο Δικέφαλος εξασφάλισε μια θέση στους ομίλους του Europa League και τώρα φουλάρει για το σεντόνι του Champions League.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπήρχε στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με την Ενωση να καλείται να ανταπεξέλθει σε άλλα δύο απαιτητικά ματς, σε διάστημα λίγων ημερών. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ στην αποστολή για το παιχνίδι με την Αντβέρπ, υπάρχει και ένα καινούριο πρόσωπο: Ο Εζέκιελ Πόνσε. Ο Αργεντινός βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Πελάδο, με τον Φαν Βέερτ να μένει εκτός λίστας.

Όσον αφορά τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το αποψινό παιχνίδι, τα ερωτηματικά είναι κάτι παραπάνω από πολλά. Είναι δεδομένο πως ο κόουτς της ΑΕΚ θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τους Γκατσίνοβιτς, Γαλανόπουλο, Σιντιμπέ και Ελίασον να διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares