Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 17:48

Mundobasket 2023: Η Γερμανία έγραψε ιστορία - Απέκλεισε τις ΗΠΑ και θα παίξει στον τελικό με τη Σερβία!

Η εκπληκτική Γερμανία προκάλεσε σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ αποκλείοντας τις ΗΠΑ απ’ τον τελικό της διοργάνωσης με την εκπληκτική της νίκη 113-111! Έτσι το χρυσό μετάλλιο και την κορυφή του πλανήτη θα διεκδικήσουν δύο ευρωπαϊκές χώρες. Σερβία-Γερμανία στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. 

Απίστευτη Γερμανία, απίστευτο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, έστειλε στο… καναβάτσο τα αστέρια του ΝΒΑ και τις ομάδες της Αμερικής. Μετά τον Καναδά που «γονάτισε» απ’ τη Σερβία, ήρθε ένα ακόμη πιο ηχηρό «χαστούκι». Αυτή τη φορά απ’ τη Γερμανία απέναντι στην Team USA. Με μπάσκετ σε ρυθμούς ΝΒΑ, οι Γερμανοί έκαναν μεγάλη έκπληξη επικρατώντας 113-111.

Αποτέλεσμα που σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, ήταν πέρα για πέρα δίκαιο. Μάλιστα οι Αμερικανοί στο τέλος μάζεψαν τη διαφορά που είχε φτάσει και τους 12 πόντους στα μέσα του τέταρτου δεκαλέπτου. Με εκπληκτικούς Ομπστ, Φραντς Βάγκνερ, Τάις και τον Σρέντερ ψύχραιμο στα καθοριστικά σημεία, οι Γερμανοί άφησαν εκτός τελικού τις ΗΠΑ.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν απλά καταιγιστικός. Επιθέσεις στα 10 δευτερόλεπτα, πολλά σουτ και θύμισε ματς ΝΒΑ. Η ταχύτητα έδειχνε πως δύσκολα θα αντέξουν οι Γερμανοί μέχρι τέλους. Τελικά διέψευσαν τους πάντες και νίκησαν τους Αμερικανούς, παίζοντας ξεκάθαρα στο δικό τους ρυθμό. Για τους ηττημένους, Άντονι Έντουαρντς, Μπρίτζες και Ριβς ήταν αυτοί που πάλεψαν, χωρίς αποτέλεσμα.

Οι ΝΒΑερς των ΗΠΑ και του Καναδά, θα αρκεστούν στη «μάχη» τους για το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης. Σε ένα Μουντομπάσκετ που είναι γεμάτο εκπλήξεις.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares