Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 13:39

Ώρα Ευρώπης ξανά για τις ελληνικές ομάδες: Τι ώρα παίζουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Μεγάλη βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο η αποψινή. Νίκες που θα τους φέρουν αγκαλιά με τη συνέχεια της ευρωπαϊκής τους πορείας και στα νοκ άουτ ματς του 2024 θέλουν απόψε ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός σε Europa και Conference League. Δείτε τις ώρες και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τους αγώνες.

Οι τέσσερις ομάδες μας, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αγωνίζονται στις διοργανώσεις της UEFA, έχοντας την ευκαιρία να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων και με το νέο έτος. Είτε μέσω του Europa League, είτε μέσω του Conference League.

Παράλληλα, μετά και τα αποτελέσματα στο Champions League και κυρίως τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Σαχτάρ, η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από Ουκρανία και Ισραήλ στη βαθμολογία της UEFA.

Οι Ουκρανοί παρέμειναν στους 26,600 βαθμούς και την 17η θέση, με την Ελλάδα να βρίσκεται δύο θέσεις πιο πίσω με 25,325.

Ο Παναθηναϊκός στη... Λεωφόρο της πρόκρισης

Μετά το επεισοδιακό ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Παναθηναϊκός έχει το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 22:00, COSMOTE SPORT 5HD) μία μεγάλη πρόκληση μπροστά του! Το σπουδαίο ματς με τη Ρεν στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι «πράσινοι» τα έχουν πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα με μια νίκη επί της Βιγιαρεάλ και ισοπαλία στη Χάιφα με την Μακάμπι και ψάχνουν άλλη μία μεγάλη νίκη για να πλησιάσουν το μεγάλο στόχο της πρόκρισης στις νοκ-άουτ φάσεις της διοργάνωσης του Europa League. Παράλληλα, θα έχουν κάνει και αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη τουλάχιστον της 3ης θέσης που οδηγεί στο Conference League

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του και τον Τιν Γεντβάι ο οποίος προπονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/10) σε φουλ ένταση ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο μυ, αλλά όχι και τον Χουάνκαρ.

Διαιτητής: Ζοάο Πινέιρο

Πιθανή σύνθεση Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Βιλένα, Παλάσιος, Τζούρισιτς, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Παναθηναϊκός 4

Βιγιαρεάλ 3

Ρεν 3

Μακάμπι Χάιφα 1

Στη Μασσαλία για την έκπληξη η ΑΕΚ

Ο στόχος της ΑΕΚ για τη δύσκολη αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ (26/10, 19:45, COSMOTE SPORT 4 HD) είναι ξεκάθαρος. Να διατηρησει το αήττητο και να γίνει φαβορί για πρόκριση στους «16» του Europa League από τον 2ο όμιλο, μετά τη νίκη επί της Μπράιτον και την ισοπαλία απέναντι στον Άγιαξ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν βέβεια σημαντικές απουσίες καθώς δεν είναι διαθέσιμοι μεταξύ άλλων οι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Αραούχο.

Διαιτητής: Ντανιέλ Στεφάνσκι

Πιθανή σύνθεση ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελιασον, Τσούμπερ, Πόνσε

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

ΑΕΚ 4

Μαρσέιγ 2

Άγιαξ 2

Μπράιτον 1

Για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γουέστ Χαμ

Ο Ολυμπιακός αφήνει με τη σειρά του πίσω το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έχει εστιάσει στον αγώνα της Πέμπτης (26/10, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD) με τη Γουέστ Χαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική στον Α΄ όμιλο του Europa League.

Όπως είπε και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να πλησιάσουν το τέλειο σε απόδοση για να πάρουν αποτέλεσμα απέναντι στην κάτοχο του Conference League. Ο αγώνας της Πέμπτης θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει το βράδυ της Τετάρτης sold out. Σε αγωνιστικό επίπεδο μια σίγουρη αλλαγή θα είναι στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Ντόη αποβλήθηκε εναντίον της Μπάτσκα Τόπολα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Διαιτητής: Άντρις Τρεϊμάνις.

Πιθανή σύνθεση Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Πορόσο, Ρέτσος, Ορτέγκα, Ροντινέι, Έσε, Καμαρά, Μασούρας, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Γουέστ Χαμ 6

Φράιμπουργκ 3

Ολυμπιακός 1

Μπάτσκα Τόπολα 1

Με νίκη «κλειδώνει» την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στον 7ο όμιλο του UEFA Europa Conference League θα επιδιώξει να πετύχει ο ΠΑΟΚ, καθώς φιλοξενείται στο «Πιτόντρι» από την Αμπερντίν (Πέμπτη 26/10, 22:00, COSMOTE SPORT 7 HD).

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που πήρε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.

Με νίκη, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά «καπαρώνει» μία από τις πρώτες δύο θέσεις και βάζει πλώρη για την απευθείας πρόκριση στους «16». Από την άλλη πλευρά, η Αμπερντίν θα παραταχθεί ξεκούραστη, καθώς η κακοκαιρία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της αναμέτρησής της με τη Νταντί στο «Πιτόντρι», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Premiership της Σκωτίας.

Διαιτητής: Σεμπάστιαν Γκισχάμερ.

Η πιθανή σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

ΠΑΟΚ 6

Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3

Ελσίνκι 1

Αμπερντίν 1

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares