Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 22:18

Basket League: Ο Παναθηναϊκός «άλωσε» το ΣΕΦ με τρομερό Μήτογλου!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου φετινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Basket League. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν άλωσε το ΣΕΦ, επικρατώντας με 66-54 των Πειραιωτών, έχοντας για απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντίνο Μήτογλου.

Τεράστιο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ έκανε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε του Ολυμπιακού με 12 πόντους (54-66) στο ΣΕΦ και ανέβηκε στο 4-0 στη Basket League, την ώρα που οι Πειραιώτες υποχώρησαν στο 1-3.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε ένα εμφατικό διπλό, με το οποίο δήλωσε ότι επέστρεψε! Οι πράσινοι κατάφεραν να βάλουν φρένο στο σερί νικών του Ολυμπιακού κι έδειξαν ότι φέτος θα διεκδικήσουν με μεγάλες αξιώσεις την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ντίνος Μήτογλου. Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν απίστευτος σε άμυνα κι επίθεση, μετρώντας 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 μπλοκ.

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στο ΣΕΦ, αποδοκιμάστηκε έντονα, ήταν νευρικός στο ξεκίνημα, ωστόσο όταν βρήκε ρυθμό κατάφερε να βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό με 5 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ. Τζέριαν Γκραντ, Ματίας Λεσόρ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ξεχώρισαν ακόμα για τους πράσινους.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον κορυφαίο παίκτη του, Τόμας Γουόκαπ να κάνει κακή εμφάνιση (2 πόντοι, 1/8 σουτ, 3 ασίστ για 6 λάθη σε 32:40) και τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος να είναι απελπιστικά μόνος στην επίθεση (14 πόντοι σε 18 λεπτά).

Οι Πειραιώτες έκλεισαν το σαραντάλεπτο με 6/23 τρίποντα και με 4/16 βολές, είχαν 12 ασίστ για 12 λάθη, δεν άξιζαν να κερδίσουν και δεν κέρδισαν.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares