Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 12:02

Europa League: Η ΑΕΚ πλήρωσε τα λάθη της και ηττήθηκε από τη Μαρσέιγ στην «OPAP Arena»

Μια ολιγωρία του Αθανασιάδη, η «χλωμή» της μεσοαμυντική παρουσία, αλλά και η αστοχία στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν τα στοιχεία που «έφτιαξαν» την εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ από την Μαρσέιγ (2-0) για την 4η αγωνιστική του Europa League. Το πέρασμα της Μπράιτον από την έδρα του Άγιαξ (0-1) διατήρησε την Ένωση στην 3η θέση που δίνει «εισιτήριο» για το Conference League.

Ανοικτή ακόμα και η δεύτερη θέση, κάτι που δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει την επόμενη αγωνιστική, στο ματς με τους Βρετανούς στην OPAP Arena.

Η ΑΕΚ όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη στην OPAP Arena, αλλά βλέπει να δυσκολεύει αρκετά το ενδεχόμενο, να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη, με το νέο έτος. Η Ένωση ηττήθηκε από την Μαρσέιγ με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ματς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και διατηρήθηκε στην 3η θέση του δεύτερου ομίλου της διοργάνωσης (4 β.), με τους Γάλλους να παραμένουν στην πρώτη θέση (8β.) και στο +1 από την Μπράιτον (7β.).

Για καλή τύχη της ΑΕΚ, η Μπράιτον πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άγιαξ (2-0), ένα αποτέλεσμα που κράτησε τον «Αίαντα» στην τελευταία θέση και στο -2 από την Ένωση. Η 5η αγωνιστική θα κρίνει πολλά για τη δεύτερη θέση, με την ομάδα του Αλμέιδα να υποδέχεται τους Βρετανούς (είχε περάσει από την έδρα τους με 3-2). Τελευταία αγωνιστική, οι “κιτρινόμαυροι” παίζουν στην Ολλανδία.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares