Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 23:08

Euroleague: Μήτογλου λαμπρός τον οδηγεί - Ο Παναθηναϊκός... κατάπιε τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 90-76 της Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague έκανε το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» και ανέβηκε στο 5-4. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντίνος Μήτογλου με 24 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός είδε τη Βίρτους Μπολόνια να προηγείται με πέντε πόντους στο ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου, ωστόσο κατάφερε να κάνει και πάλι την ανατροπή και με χαρακτήρα νικητή έφτασε στο τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα του στη φετινή Euroleague που τον φέρνει στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης με ρεκόρ 5-4, όσο έχει και ο Ολυμπιακός.

Ο Ντίνος Μήτογλου βρίσκεται σε ημιάγρια κατάσταση και από το στόχαστρο του δεν γλίτωσε ούτε η Βίρτους Μπολόνια. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ διέλυσε και τους Ιταλούς με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Κομβικός ήταν και ο Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος σέντερ ήταν κάκιστος για τρία δεκάλεπτα, ωστόσο “ξύπνησε” την καταλληλότερη ώρα. Έβαλε τους Γάλλους στα καλάθια και πρωταγωνίστησε μαζί με τον Σλούκα στην ανατροπή της τέταρτης περιόδου.

Διψήφιος ήταν για πρώτη φορά ο Ναν (11π.), ο οποίος, όμως, δεν βοήθησε τόσο τον Παναθηναϊκό και στα κρίσιμα έμεινε εκτός, ενώ καταλυτική ήταν η παρουσία σε ακόμα ένα παιχνίδι του Γκραντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ τα έκανε πάλι όλα στο παρκέ, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 7 πόντους, 1 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 5 κλεψίματα και 1 κόψιμο.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares