Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 22:11

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Τούμπας. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ πέρασε αλώβητη από τη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 1-0 και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σπόραρ το γκολ της νίκης, αποβλήθηκαν Τάισον και Μπακασέτας.

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι πράσινοι πανηγύρισαν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουν να το υπερασπιστούν στη Λεωφόρο σε μία εβδομάδα (21/2) για να συνεχίσουν την πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Άντραζ Σπόραρ ήταν ο παίκτης που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με το γκολ στο δεύτερο μέρος, ενώ ο Ντραγκόφσκι κράτησε όρθιους τους πράσινους όταν χρειάστηκε.

Μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα ήταν το επεισόδιο του Τάισον με τον Μπακασέτα. Οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια και αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα, χαλώντας την εικόνα του αγώνα στα τελευταία δέκα λεπτά.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares