Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 20:49

Βρούτσης: Σε Καστελόριζο, Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού για τη Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας

Στο ακριτικό Καστελόριζο, αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου και στις Κυκλάδες (στη Σαντορίνη, στη Νάξο και στην Πάρο), μεθαύριο Παρασκευή 19 Απριλίου, θα βρεθεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, συνοδεύοντας την Ολυμπιακή Φλόγα.

Για πρώτη φορά, μετά από 20 χρόνια, το Ολύμπιο Φως ταξιδεύει ξανά στις Κυκλάδες στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας «Παρίσι 2024», γεγονός που αποτελεί ύψιστη τιμή για το Αιγαίο, όπου γεννήθηκε ο σπουδαίος Κυκλαδικός Πολιτισμός.

Στην Σαντορίνη, ο κ. Βρούτσης μαζί με την Ολυμπιακή Φλόγα θα αφιχθούν στις 9.30 το πρωί, στη Νάξο στις 2.30 το μεσημέρι και στην Πάρο στις 6.20 το απόγευμα.

Ο Υπουργός Αθλητισμού και οι νησιώτες λαμπαδηδρόμοι θα στείλουν με τον πιο εμβληματικό τρόπο προς όλη την οικουμένη, τα μηνύματα της ειρήνης, της φιλίας και της αλληλεγγύης των λαών.

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε από την Αρχαία Ολυμπία την Τρίτη 16 Απριλίου, διασχίζει όλη την Ελλάδα επί 10ήμερο, διαδίδοντας τις αξίες του Ολυμπισμού και θα συνεχίσει το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι στις 26 Απριλίου.

Ο υπουργός με τον Πρώτο Λαμπαδηδρόμο, Στέφανο Ντούσκο, Χρυσό Ολυμπιονίκη στην Κωπηλασία

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares