Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 23:00

Conference League: Με 9.500 φιλάθλους η Φιορεντίνα στην Αθήνα για τον μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό!

Περισσότεροι από 9000 οπαδοί της Φιορεντίνα θα βρεθούν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό για το Conference League.

Τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού του Conference League, είναι ανάρπαστα. Λογικό απ’ τη στιγμή που ο ένας φιναλίστ είναι ο Ολυμπιακός με το ματς να είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όμως δεν είναι μόνο οι «ερυθρόλευκοι» που κάνουν ανάρπαστα τα εισιτήρια, τα οποία φυσικά και δεν αρκούν για να καλύψουν ούτε στο ελάχιστο τις ανάγκες.

Οι φίλοι της Φιορεντίνα που αρχικά ακουγόταν πως δε θα εξαντλήσουν τα δικά τους εισιτήρια, αναμένεται να είναι 9.500 στην OPAP Arena, όπως αναφέρει η εφημερίδα «La Nazione». Οι «βιόλα» θα ταξιδέψουν κατά χιλιάδες στην Αθήνα για τον μεγάλο τελικό κι έτσι οι Ιταλοί θα έχουν τη δική τους σημαντική υποστήριξη.

Όσοι μείνουν στη Φλωρεντία τώρα, θα πάνε στο «Αρτέμιο Φράνκι». Κι αυτό γιατί ήδη έχουν πουληθεί 25.000 εισιτήρια για το βράδυ του τελικού, όπου και θα υπάρξουν πέντε σημεία προβολής του μεγάλου αγώνα στην έδρα της Φιορεντίνα. Τα εισιτήρια αναμένεται να ξεπεράσουν τις 30.000.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares