Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 11:45

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία - Απόψε ο ιστορικός τελικός του Conference League με τη Φιορεντίνα!

Το μεγαλύτερο ματς της ιστορίας του Ολυμπιακού έφτασε. Στις 22:00 οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στην «Opap Arena» τη Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό του Conference League, με στόχο να γίνουν η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό!

Ο Ολυμπιακός δίνει το σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του. Οι Πειραιώτες καλούνται να κάνουν ακόμα μία φετινή υπέρβαση στην Ευρώπη και να σηκώσουν την κούπα του Conference League στην έδρα της ΑΕΚ. Το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς στον δρόμο τους θα βρεθεί μία ιταλική ομάδα, η οποία έφτασε και πέρυσι στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Φιορεντίνα θέλει να πάρει εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό από τη Γουέστ Χαμ και με 9.500 φίλους στο πλευρό της θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της.

Τουλάχιστον 9.500 οπαδούς θα έχει, βέβαια, και ο Ολυμπιακός, με τους φίλους των ερυθρολεύκων να θέλουν να μετατρέψουν την Opap Arena σε “Γ. Καραϊσκάκης”.

«Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να κάνουμε αυτό που κάναμε και φτάσαμε μέχρι εδώ. Θα ήταν λάθος να αλλάξουμε κάτι. Αυτή είναι η διαφορά, ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως και τα άλλα παιχνίδια. Η σεζόν ήταν Μαραθώνιος.

Έχουμε περάσει από πολλές στιγμές, είχαμε μόνο ένα κακό παιχνίδι. Γυρίσαμε όλη την Ευρώπη, παίξαμε δύο αντιπάλους που δεν ήμασταν το φαβορί, μπορούμε να το περιγράψουμε ως έναν μαραθώνιο και τώρα βρισκόμαστε εδώ, στο τέλος», δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είναι απόλυτα ήρεμος αλλά και αισιόδοξος για τον τελικό του Conference League.

Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα στην Opap Arena, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μην αντιμετωπίζει προβλήματα για τον ιστορικό αγώνα των Πειραιωτών.

Ο Βάσκος προπονητής συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον τελικό.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ο Μεντιλίμπαρ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε εκπλήξεις.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Τζολάκης. Στα δεξιά της άμυνας ο Ροντινέι και στα αριστερά ο Ορτέγκα. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Ρέτσος με τον Κάρμο. Μπροστά τους θα είναι ο Ιμπόρα και την τριάδα του κέντρου θα συμπληρώσουν οι Έσε και Τσικίνιο.

Στην επίθεση θα παίξουν οι Ποντένσε και Φορτούνης στα άκρα και στην κορυφή της ο Ελ Κααμπί.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares