Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013 10:14

Γ΄Εθνική: Τα νέα των ομάδων εν συντομία

Διαβάστε με μία ματιά τα τελευταία νέα από τις ομάδες της Γ΄Εθνικής.

TRIGLIA RAFINASΤριγλία Ραφήνας: Μετά από τις τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο της Γ' Εθνικής η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του συλλόγου βρίσκεται στα ύψη. Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας, Στάθης Ασλάνογλου, τόνισε στους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης (1/10) πως δεν θα πρέπει να πάρουν τα μυαλά τους αέρα, καθώς το επόμενο ματς που ακολουθεί στο πρωτάθλημα που είναι κόντρα στην Κηφισιά, μόνο εύκολο δεν είναι, όπως υπογράμμισε ο τεχνικός του συλλόγου. Εκτός από την καλή ψυχολογία που υπάρχει στο “στρατόπεδο” της Τριγλίας Ραφήνας ο Ασλάνογλου δεν έχει να αντιμετωπίσει και κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (6/10).

PROODEYTIKHΠροοδευτική: Εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρες θα μείνει ο Νίκος Μποχώνης. Ο 26χρονος αμυντικός του συλλόγου στον αγώνα της Κυριακής (29/9) κόντρα στον Εθνικό Αστέρα σε προσπάθειά του να διώξει την μπάλα με κεφαλιά, τραυματίστηκε πέφτοντας άτσαλα στο έδαφος. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας τοποθέτησε νάρθηκα στον έμπειρο στόπερ, χωρίς όμως να υπάρξει καλυτέρευση στις μέρες που μεσολάβησαν, με αποτέλεσμα να μείνει στα... πιτς για το επόμενο χρονικό διάστημα. Κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά.

IONIKOSΙωνικός: Στα... πιτς για τους επόμενους πέντε με έξι μήνες θα μείνει ο αριστερός μπακ του συλλόγου, Γιάννης Τσακίρης. Ο αμυντικός της ομάδας υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, με αποτέλεσμα να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ενώ θα χειρουργηθεί την Παρασκευή (4/10) με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ιωνικού να κάνουν λόγο πως ο Τσακίρη θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στα τέλη Απριλίου.

ATROMHTOS PEIRAIAΑτρόμητος Πειραιά: Στον πάγκο της ομάδας θα κάθεται από εδώ και πέρα ο Βαγγέλης Λαϊβεράς, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου με τους οποίους και τελικά ήρθε σε συμφωνία, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου Πειραιά. Μάλιστα, οι διοικούντες την ΠΑΕ θεωρούν πως ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος πέρυσι ήταν στον πάγκο του Κερατσινίου, έχει όλα τα φόντα, προκειμένου να οδηγήσει τους Πειραιώτες στον δρόμο των επιτυχιών και πάλι.

PEYKHΠεύκη: Μετά το... διαζύγιο με τον Γιάννη Γκούμα οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του 38χρονου προπονητή. Το... σαφάρι, όμως, όπως όλα δείχνουν θα σταματήσει τις επόμενες μέρες, αφού οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν επαφές με τον Ηλία Φυντάνη, ο οποίος πληροί όλες τις προϋποθέσεις των Αθηναίων. Ωστόσο, τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό αν οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares