Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 00:11

1ος σταθμός Άνδρος!

«Αφετηρία» με πρώτη στάση την Άνδρο αύριο για τον ΑΟ Σύρου, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της φιλόδοξης Υδρούσας και να βάλει έτσι το πρώτο κομμάτι στο μεγάλο «παζλ» που έχει να συνθέσει τι φετινή χρονιά.

AOS-AZAX KYPELLO 2013 XΑπουσιολόγιο

Η ομάδα του Μάκη Πούλου μετά τις δύο εύκολες προκρίσεις που είχε στο Κύπελλο βάζει πλώρη για τον ουσιαστικό της στόχο που είναι τα μπαράζ του Κυκλαδίτικου πρωταθλήματος και φυσικά η διεκδίκηση της ανόδου στη Γ΄Εθνική.

Απουσίες στο στρατόπεδο των Συριανών θα υπάρξουν αύριο, καθώς εκτός των γνωστών απουσιών Πάπι και Αμπντούλ, ο Μάκης Πούλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των: Δημητρακόπουλου, Μαραγκού, Δημόπουλου και φυσικά του Χαβδούλας, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα «κρεμά» τα παπούτσια του.

Καλή αρχή

Ο Μάκης Πούλος αρκείτε να χρησιμοποιήσει μια γνωστή - παλιά παροιμία για την πρεμιέρα, η οποία λέει: "Η αρχή είναι το ήμισυ του παντώς" και αυτί δείχνει ότι, ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει καμία διάθεση για απώλειες και στραβοπατήματα.

Το τελευταίο δεκαπενθήμερο ο "Στερεοελλαδίτης" τεχνικός έχει κατασταλάξει κατά πολύ στο σχήμα που θα αγωνίζεται για φέτος η ομάδα του, το οποίο όπως διαπιστώσαμε στα ματς με Πάγο και Αίαντα θα είναι άκρως επιθετικό, με τον ΑΟΣ να φτιάχνει το δικό του παιχνίδι, όποιον και αντίπαλο να έχει απέναντι του.

Κάτι τέτοιο φυσικά του δίνει την ευχέρεια να το εφαρμόζει και η ποιότητα των παικτών του, με την επιθετική τριπλέτα των: Ελ Κάντι, Σταματίου και Πρίντεζη να κερδίζει έδαφος και όπως έδειξε στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Αίαντα, αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να «σακατέψει» κάθε αντίπαλη άμυνα.

AOS-PAGOS KYPELLO 2013 5Τερόλης – Περιάλης

Το «μοτέρ» και ο εγκέφαλος αντίστοιχα στην ομάδα αποτελούν ο Μιχάλης Τερόλης και ο Γιώργος Περιάλης, με τον πρώτο να «σαρώνει» εντός αγωνιστικού χώρου, θυμίζοντας οδοστρωτήρα και τον δεύτερο να είναι σε θέση να δουλέψει σαν ένα καλοκαρδισμένο ρολόϊ. Είναι αυτό που λένε ο " παίκτης - ορχήστρα", που με μαέστρο τον Μάκη Πούλο μπορεί να κάνει απίθανα πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου.

Υστερούντες δεν υπάρχουν στον ΑΟΣ… καθώς η θέση βασικού αποτελεί «είδος πολυτελείας». Η διοίκηση έχει κάνει αυτό που πρέπει, ενισχύοντας την ομάδα σε όλες τις γραμμές… πλέον η κούρσα του πρωταθλήματος αρχίζει και η ομάδα με τις υψηλές φιλοδοξίες πρέπει να αποδείξει επί τάπητος ότι είναι το ακλόνητο φαβορί…

Ζωντανή μετάδοση

Ο αγώνας ξεκινά αύριο στις 16:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ραδιόφωνο του Mykonos.fm (98, 1), το οποίο ως γνωστών φέτος έχει μια πολύ καλή συνεργασία με το sportcyclades.gr. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και μέσω του siteμας.

Sportcasteroγνωστός σε όλους μας και άξιος συνεργάτης στην Άνδρο Νίκος Καλογεράς.

Διαιτητική τριάδα θα είναι οι: Ρούσσος Γ., Ζαράνης, Μουτάφης.

Syros-foskolos  syros RAOYZAIOS new13 
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares