Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 15:22

Πάγος(ε) ο ΑΟ Τήνου…

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον ΑΟ Πάγου και μάλιστα μέσα από μια πολύ δυνατή έδρα, αφού επικράτησε με σκορ 3-2 επί του ΑΟ Τήνου.

Η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 7ο λεπτό με τον Πρίντεζη, αφού βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως ο Κελαδίτης απέκρουσε την κεφαλιά του συριανού φορ. Νέα καλή ευκαιρία για τον Πάγο με τον Αργυρό στο 17' όμως ο Κελαδίτης ήταν και πάλι στο σωστό σημείο αποκρούοντας θεαματικά την κεφαλιά του Αργυρού.

 

Ο ΑΟ Τήνου αντέδρασε και με δυο πολύ καλές φάσεις στο 27’ και το 28’ με τους Ξενόπουλο και Βιδάλη Φραγκίσκο ανάγκασαν το Λοΐσιο να εκτιναχθεί στην γωνία του και να αποκρούσει σε κόρνερ.

1-0 Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 34' όταν εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την αμυντική αδράνεια του Πάγου και με την κεφαλιά του Σίμου Δελώτη πήραν κεφάλι στο σκορ.

1-1 Η χαρά των γηπεδούχων, κράτησε μόλις δύο λεπτά, αφού στο 36' με κεφαλιά του Μάρκου Πρίντεζη μέσα από την μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

1-2 Δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα σημειώθηκε η ολική ανατροπή του σκορ όταν ο Γιάννης Βάλβης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι.

Μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσουν νωρίτερα το παιχνίδι, είχαν οι Συριανοί όταν στο 48' το φάουλ που εκτέλεσε ο Αργυρός από τα δεξιά είδε τη μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι του γκολκίπερ των Τηνιακών.

1-3 Το τρίτο γκολ των συριανών σημείωσε και πάλι ο Βάλβης στο 57ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά.

2-3 Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό όταν ο Λευτέρης Βελαλόπουλος μείωσε σε 3-2, έπειτα το πέναλτι που εκτέλεσε.

 

Α.Ο. ΤΗΝΟΥ (Σουράνης): Κελιδάτης Χ., Βελαλόπουλος Β., Θεοδώρου (85' Τριαντάφυλλος), Κελαδίτης Ν, Σαντοριναίος, Σκλαβούνος (80' Βίδος), Βελαλόπουλος Ε, Ξενόπουλος, Δελώτης, Βιδάλης Α. (62' Κρίτης), Βιδάλης Φ.

A.O. ΠΑΓΟY (Ξενικάκης): Λοΐσιο, Φωτεινιά, Αργυρό (81' Ξανθάκης), Σαμιωτάκης, Πρεολορέντζος, Νομικός, Μελισσάκης, Μανωλιός (61' Πάπιτσης), Πρίντεζης, Βάλβης, Troka (75' Παλαιολόγος).

 

Πηγη βίντεο: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares