Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 11:36

Πρώτη νίκη για τους παίδες της Ένωσης

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσαν οι μπέμπηδες του Μαρπησσαϊκού Αστέρα με 7-1 επί του Νηρέα για το πρωτάθλημα παίδων του 2 ομίλου.

Η ομάδα της Ένωσης αν και ξεκίνησαν με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 στο 15΄με το Τζανακόπουλο Μιχάλη, στο 17΄ο Τζανακόπουλος  Κων/νος  έκανε το 2-0, στο  24΄ ο Νηρέας μείωσε με τον Χριστόφορο Παναγιώτη σε 2-1  και με το δεύτερο γκολ του Τζανακόπουλου Κων/νου στο 29΄ το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 3-1.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε παίζοντας απλό και όμορφο ποδόσφαιρο, κατοχή, συνεχή κίνηση, δημιούργησε καλές ευκαιρίες και πέτυχε 4 γκολ με τους  Αποστολόπουλο στο 43΄, το Ραγκούση  στο 49΄, το Δρόσο στο 57΄  και το σκορ έκλεισε με το Ραγκούση στο 65΄ με το άνετο και επιβλητικό σκορ 7-1 χωρίς να κινδυνέψει καθόλου.

Πολύ καλή απόδοση είχαν όλα τα παιδιά της ομάδος  μηδενός εξαιρουμένου, έτρεξαν, αγωνίστηκαν με πάθος και δίδαξαν και ήθος.

Νηρέας: (Παπαδάκης) Κουτσαυτακης ,Πιερτζοβάνης, Σπανόπουλος,  Ρούσσος, Μπάλιος, Καραχάλιος, Ζουμής, Αλιπράντης, Χριστόφορος, Τσούκε, resulai

Ένωση Μαρπησσαϊκού Αστέρα (Κληρονόμος): Τζανακόπουλος  Χρ., Τζανακόπουλος  Μιχ., Τζανακόπουλος  Κων., Φωκιανός, Φραντζής, Αποστολόπουλος, Δρόσος, Αλιπράντης, Μετζιδάκης, Ραγκούσης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares