Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 22:34

Μια ματιά στη Γ΄Εθνική

 

Λίγα τα νέα των ομάδων σήμερα, καθώς ως γνωστών το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι αγώνες Κυπέλλου της Γ΄Εθνικής.

 

ao mykonou newΜύκονος

Εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες θα μείνει ο Ανδρέας Ζουγανέλης. Ο νεαρός αμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Κυριακής (6/10) κόντρα στον Ιωνικό, με αποτέλεσμα ο τεχνικός του συλλόγου, Θεόφιλος Παχατουρίδης, να μην μπορεί να τον υπολογίζει για το επόμενο χρονικό διάστημα.

AEKΑΕΚ

Μοιρασμένες πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό έχει ο Κώστας Τσούπρος, ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης (9/10) αποχώρησε με διάστρεμμα και έτσι μέσα στις επόμενες μέρες ο τεχνικός της “Ένωσης”, Τραϊανός Δέλλας, θα ξέρει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για την επερχόμενη αναμέτρηση.

PERAMAIKOSΠεραμαϊκός

Περιστέρι: Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και στις 16:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Περαμαϊκό και το Περιστέρι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής, όπως όρισε η ΕΠΟ. Να υπενθυμίσουμε πως το ματς κόντρα στις δύο ομάδες είχε αρχικά αναβληθεί, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου του Περάματος.

OLYMPIAKOS LAYRIOUΟλυμπιακός Λαυρίου

Προπονητής του συλλόγου πρέπει να θεωρείται ο Πέτρος Μίχος, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα, εντός των επόμενων ωρών ο έμπειρος τεχνικός θα περάσει από τα γραφεία του Συλλόγου, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους”, ενώ δεν αποκλείεται να βρίσκεται στον πάγκο στο επερχόμενο ματς του Κυπέλλου με τη Νέα Ιωνία.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares