Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 02:53

Επαγγελματική νίκη του Παμμηλιακού, 3-0 την Ένωση [vd].

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Παμμηλιακός αλλά με αρκετά ποιοτικά διαστήματα και με την δύναμη της έδρας, σε μια «καυτή» ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, καθάρισε με 3-0 τον Μαρπησσαϊκό Αστέρα και πέτυχε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Συνεχίζει έτσι να οδηγεί την κούρσα του β’ ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων και να σκέφτεται από τώρα τα μπαράζ ανόδου!

MHLOS NEW-2013Ο Παμμηλιακός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, όπως κάνει στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια του και κατάφερε να ξεκλειδώσει νωρίς την άμυνα του Μαρπησσαϊκού Αστέρα, μόλις στην πρώτη επίσκεψη του στα καρέ της Παριανής ομάδας. Το γκολ αυτό άλλαξε όλα τα πλάνα της Ένωσης που πριν προλάβει να βρει ρυθμό και να ανασυνταχθεί στο γήπεδο (μια φάση στο 13’) δέχθηκε και το δεύτερο γκολ πριν την συμπλήρωση του ημιώρου. Ο Παμμηλιακός είχε βάλει τις βάσεις για ένα ακόμα τρίποντο, το τέταρτο σερί στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά από το 2-0 ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Ο Αστέρας προσπάθησε να κάνει κάτι καλό πριν βγει το ημίχρονο και είχε δύο ευκαιρίες στο 35’ και το 45’ χωρίς αποτέλεσμα.

Στο β’ μέρος η ομάδα της Μήλου μπήκε και πάλι δυνατά δημιουργώντας ευκαιρίες, αλλά με τον Χατζίεφ να μοιάζει απομονωμένος μπροστά, δεν μπόρεσε να τις τελειώσει. Μάλιστα δέχτηκε απρόσμενη πίεση από τον πεισματάρη Μαρπησσαϊκό Αστέρα στο διάστημα 55’-70’, είχε όμως σε πολύ καλή μέρα και πάλι την αμυντική του γραμμή καθώς και την εγγύηση του Αϊβαλιώτη κάτω από τα δοκάρια. Η είσοδος του Καμακάρη και του Φρόκου ήρθε στο κατάλληλο σημείο, αυτό που η ομάδα της Πάρου άρχισε να πιέζει επικίνδυνα για ένα τέρμα και έφερε τη μπάλα ξανά στην πλευρά του γηπέδου του Βιτζηλέου. Ο νεαρός Τζοβάνι μάλιστα παραλίγο να πετύχει ένα υπέροχο τέρμα με πολύ δυνατό σουτ πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος, λίγα λεπτά πριν την τελευταία φάση του αγώνα στην οποία ο Παμμηλιακός έκλεισε το σκορ στο 3-0.

pammiliakos-asteras-3-11-2013-2

Ο Παμμηλιακός έπαιξε και πάλι όσο χρειάστηκε για να πάρει τους βαθμούς της νίκης. Με την παρουσία του Μήτση πλέον στην ομάδα, την επιστροφή του Τσιριγωτάκη και την είσοδο του έτοιμου Σκλάβου, η ομάδα δείχνει έτοιμη για αυτό που περιμένουν οι φίλαθλοι της από την αρχή της χρονιάς. Το τελικό δέσιμο. Η αμυντική λειτουργία ήδη ρολάρει όπως πέρυσι. Αν ανεβάσει λίγες στροφές ακόμα και στους αυτοματισμούς θα είναι έτοιμη για …τα μπαράζ. Η Ένωση πάλεψε το ματς, κυνήγησε ένα γκολ το οποίο βάσει ευκαιριών ίσως άξιζε και έδειξε καλά στοιχεία, πολύ καλύτερα από την περσινή παρουσία του Αστέρα Μαρμάρων στο ίδιο γήπεδο.

Τα γκολ του αγώνα

PAROS ENOSH NEW1-0: Μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα και στην πρώτη ουσιαστικά φάση στα καρέ της Ένωσης ο Παμμηλιακός ανοίγει το σκορ. Κόρνερ από αποριστερά με τον Παπαδημητρίου, ο Μπαργιάμη πηδάει στην πρώτη κεφαλιά, ο Κυρίτσης με δεύτερη κεφαλιά την στρώνει στο ύψος του πένταλτι στον Κλάιντι Μήτση ο οποίος με γυριστό σουτ κεραυνοβολεί τον Βιτζηλαίο.

2-0: Κάθετη πάσα από το κέντρο του γηπέδου του Σύτη στον Παπαδημητρίου, στο ύψος της πλάγιας γραμμής αριστερά, ο όποιος μπαίνει στην περιοχή, προσποιείται ότι θα γυρίσει τη μπάλα στον επερχόμενο Χατζίεφ ξεγελώντας τον Βιτζηλέο, τον οποίο πλασάρει με το αριστερό στη δεξιά του γωνία και βάζει τον Παμμηλιακό με 2 γκολ μπροστά στο σκορ στο 26ο λεπτό.

3-0: Με την συμπλήρωση σχεδόν του αγώνα, στο 89ο λεπτό ο Παμμηλιακός κερδίζει ένα ακόμα κόρνερ. Εκτελεστής και πάλι ο Παπαδημητρίου από δεξία με πολλά φάλτσα, η μπάλα περνάει από όλη την άμυνα και ο Κλάιντι Μήτση με κεφαλιά από πολύ κοντά, στην αριστερή γωνία του Βιτζηλαίου κλείνει το σκορ στο 3-0, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Παίχτης του αγώνα: Κλάιντι Μήτση – Παμμηλιακός. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, ο άσος του Παμμηλιακού επέστρεψε στην φυσική του θέση στο κέντρο του γηπέδου, ξεκινώντας μάλιστα βασικός σε αυτήν μετά από σχεδόν 5 χρόνια! Και το έκανε με εμφατικό τρόπο κάνοντας τον προπονητή του να τρίβει τα χέρια του για τη συνέχεια. Κυρίαρχος σε όλες τις μάχες, σκόρερ 2 τερμάτων ο Μήτση παίρνει το ρόλο του πολυτιμότερου παίχτη σε αυτόν τον αγώνα σπίτι του με ευκολία!

Χωρίς να υστερήσει κάποιος παίχτης του Παμμηλιακού, ξεχώρισαν επίσης οι αλάνθαστοι στην άμυνα Μπαργιάμη και Πουλάκης (βοήθησε πολύ και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού) και οι Ατανάσοφ και Παπαδημητρίου (συμμετείχε και στα 3 γκολ της Μηλέικης ομάδας) στο κέντρο. Σταθερότατος και πάλι όποτε χρειάστηκε ο Αϊβαλιώτης.

Από τον μαχητικό Μαρπησσαϊκό Αστέρα Μαρμάρων πολύ καλή παρουσία είχαν οι Geborys, Καράι Μ., Ρούσσος και Κρητικός και γενικά η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν καλή.

pammiliakos-asteras-3-11-2013-3

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός: (Γκούτζας Ζ.) Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Πουλάκης, Μπαργιάμη, Σίδερης, Ατανάσοφ, Ζούλιας Α. (69’ Φρόκου), Μήτση, Χατζίεφ (86’ Στεφανής), Παπαδημητρίου, Σύτη (66’ Καμακάρης Β.).

Ένωση: (Κοπανίδης Τ.), Βιτζηλαίος, Ρούσσος Γ. (85’ Ραγκούσης), Geborys, Τριβυζάς, Κρητικός Ν., Ρούσσος Ε., Κρητικός Δ. (74’ Τσιγώνιας) Καράι Β., Καράι Μ., Γιαννιώτης, Κρητικός Σ.

Μικρά από τη Μήλο

-Κοσμοσυρροή στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου από τους φίλους του Παμμηλιακού που ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και δημιούργησαν μια πολλή ζεστή ατμόσφαιρα. Δυστυχώς η έμπνευση κάποιων «έξυπνων» στο τέλος να πετάξουν έγχρωμο καπνογόνο βαρελάκι πολύ κοντά στην εξέδρα δημιούργησε μια αποπνικτική κατάσταση. Το γεγονός έγινε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα κι έτσι πολύς κόσμος έφυγε άρον άρον από το γήπεδο. Αρκετά ήταν και τα βεγγαλικά που πετάχτηκαν στο στίβο του αγωνιστικού χώρου.

-Το παρόν στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Μήλου έδωσε και ο Μηλιός βουλευτής κ. Νίκος Συρμαλένιος.

-Παρότι έμειναν πέντε, τα κορίτσια του Παμμηλιακού, όχι μόνο χόρεψαν στο ημίχρονο της συνάντησης, αλλά και παρουσίασαν ακόμα ένα νέο χορευτικό. Απολαύστε τις στο βίντεο που ακολουθεί.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares