Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2013 15:19

Αποβλήθηκε πρίν την αλλαγή (Γ΄Εθνική)

ΠΑΟ Κρουσώνα

Απίστευτο κι όμως έγινε! Ο παίκτης του ΠΑΟ Κρουσώνα, Νικομανώλης Νύκταρης, αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Κηφισιά πριν καν πατήσει στο γήπεδο! Προφανώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΟΦΗ είδε την κόκκινη κάρτα για κάτι που είπε στον άρχοντα της αναμέτρησης, ωστόσο σχολιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλο στο κυριακάτικο παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Πάντως, από την στιγμή που δεν είχε γίνει η αλλαγή, ο ΠΑΟΚ πρόλαβε να αντικαταστήσει τον παίκτη του με άλλον παίκτη και ο Νύκταρης που αποβλήθηκε μέτρησε ως αναπληρωματικός. Έτσι, η ομάδα του Κρουσώνα συνέχισε να αγωνίζεται με 11 παίκτες.

AIGALEO

Αιγάλεω

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Αιγάλεω. Κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Ο ΑΟ Αιγάλεω ανακοινώνει ότι την προσεχή Τετάρτη (6/11/2013) στις 20.00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου ''Σταύρος Μαυροθαλασσίτης'' θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση. Το θέμα συζήτησης θα σχετίζεται με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα ενώ θα κατατεθούν απόψεις προκειμένου να βρεθούν λύσεις. Το παρών θα δώσει η Θύρα 12, με την διοίκηση να καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στο συγκεκριμένο χώρο”.

Κηφισιά: Ο τεχνικός του συλλόγου, Μάρκος Μαυρομάτης,μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Κρουσώνα και τόνισε πως η δύσκολη έδρα δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη που πήρε η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός:

«Ήρθαμε να παίξουμε με μια δυνατή ομάδα σε μια καυτή έδρα. Όπως το περιμέναμε, έγινε ένα δυνατό ματς, ανοιχτό σε όλα τ’ αποτελέσματα. Εμείς βάλαμε δύο τέρματα σε καθοριστικές στιγμές και παίξαμε έξυπνα και κυρίως παθιασμένα, ώστε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε το σκορ και να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Αυτό το αποτέλεσμα είναι καθοριστικό για την Κηφισιά, διότι προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα και θα της δώσει ώθηση να αντιμετωπίσει με αισιοδοξία τη συνέχεια. Η ομάδα της Κηφισιάς είναι καλή αλλά είχε ψυχολογικό πρόβλημα γιατί δεν έπαιρνε αποτελέσματα. Αυτό το ματς θα αποτελέσει μια νέα αρχή. Από αυτή την έδρα δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες κι αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ για την φιλοξενία».

AEKΑΕΚ

Ενθουσιασμένος από την παρουσία του στην ΑΕΚ έδειξε να είναι ο Ντακόλ. Που στάθηκε και στην ανταπόκριση του κόσμου.

«Δεν περίμενα αυτή την παρουσία του κόσμου λόγω Γ' Εθνικής. Όχι ότι θα παρατούσε την ομάδα αλλά γενικά η κατάσταση είναι δύσκολη. Για ακόμα μία φορά παίξαμε με 12 παίκτες.

Βρίσκουμε σιγά σιγά χημεία και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα. Υπάρχουν πάντως πολλοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και στον πάγκο αλλά και εκτός 18άδας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Μπρέσεβιτς. «Σε κάθε ομάδα που πας είναι διαφορετικά. Δεν είχα συνηθίσει τη θέση που αγωνίζομαι τώρα. Βελτιώνεσαι όμως σε κάθε αγώνα, μαθαίνουν οι συμπαίκτες σου το παιχνίδι σου όπως και εσύ το δικό τους. Είναι σημαντικό αυτό. Δουλεύουμε πολύ με τον Μπρέσεβιτς σε συνεργασία και με τον κόουτς, έχουμε βελτιωθεί πολύ και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον», είπε.

Παράλληλα,τη πόρτα του χειρουργείου θα περάσει αύριο ο Τσουμάγκας, ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα που έχει στους κοιλιακούς. Υπολογίζεται πως θα επιστρέψει στα γήπεδα σε περίπου δύο μήνες.


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares