Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 20:24

Για νίκη κόντρα στους "Νεοφώτιστους"

Νίκη και μόνο νίκη, που θα την διατηρήσει μόνη πρώτη, θέλει η Θύελλα στο Κυριακάτικο παιχνίδι, κόντρα στον Νεοφώτιστο ΠΑΣ, μέσα στη Νάξο.

PAPADOPOULOSΗ ομάδα της Σαντορίνης που θα διανυκτερεύσει από το βράδυ του Σαββάτου στη Νάξο, χρειάζεται τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που μπορεί να του λείπει η εμπειρία, αλλά σίγουρα έχει σύμμαχο την καλή απόδοση και το σωστό ποδόσφαιρο στα μέχρι τώρα ματς .

Η Θύελλα που φέτος δείχνει ότι έχει βρει τον τρόπο να ξεκλειδώνει τις αντίπαλες άμυνες αναμένεται να παραταχθεί με το συνηθισμένο επιθετικό σχήμα που εφαρμόζει ο Αντώνης Καντζέλης.

Για τους γηπεδούχους ο Πέτρος Μαράκης, θα δει για πρώτη φορά φέτος την ομάδα του να αγωνίζεται πλήρης, καθώς ο Ματάκιας, επανέρχεται από τις υποχρεώσεις που είχε λόγω των μαθημάτων του, ενώ για τον Κλουβάτο υπάρχει η αισιοδοξία ότι, τελικά θα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

Παρά το ακατάλληλο της ώρας (Κυριακή 10:15) στο γήπεδο του Αγερσανίου αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλαθλοι, πράγμα που συνηθίζετε στα παιχνίδια του ΠΑΣ Νάξου. Διαιτητές θα είναι οι Μενδρινός, Δεσύπρης και Αρμακόλας.

8IRA LYGNOY EKO  THIRA XALARHS 
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares