Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 22:15

Πρωταθλητής χειμώνα ο Παμμηλιακός.

Ο Παμμηλιακός που εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης με τον Πανσιφναϊκό στο γήπεδο του Θόλου ήταν απλά απολαυστικός.

Η ομάδα της Μήλου είχε ένα νωθρό και αναγνωριστικό πρώτο ημίχρονο, όπου προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της και τρόπο ανάπτυξης ελλείψει των δύο δημιουργών του Παπαδημητρίου και Τσιριγωτάκη.

SIFNOS 2013 YPOSTIRIKTESΗ είσοδος του «κλέφτη» στο β’ μέρος απλά άλλαξε ταχύτητα τους «κόκκινους» συμπαρασύροντας τους συμπαίκτες του (Ατανάσοφ και Κλάιντι ήταν και σήμερα εξαιρετικοί) και παρασύροντας σε τρικυμία την ομάδα του Πανσιφναϊκού που κυριολεκτικά έχασε τη μπάλα. Ειδικά στο διάστημα 50’-70’ στο οποίο και σημείωσε τα 3 του ο γκολ ο Παμμηλιακός, ήταν μια σεληνιασμένη ομάδα που κέρδισε το χειροκρότημα ακόμα και των πιο φανατικών οπαδών της ομάδας της Σίφνου. Και αν σε προηγούμενες αγωνιστικές είχαμε αναφέρει ότι ο Παμμηλιακός αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει ρυθμό και να θυμίζει την περσινή ομάδα που μεγαλούργησε στο Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα, σε αυτόν τον αγώνα απλά την ξεπέρασε! Ναι, αυτός ο Παμμηλιακός με όλο του το ρόστερ σε αυτούς τους ρυθμούς μπορεί να κοιτάξει ξανά στα μάτια οποιαδήποτε ομάδα βρει στα μπαράζ ανόδου του Απριλίου. Ίσως μάλιστα να μην μπορούν να τον κοιτάξουν αυτές. Και πριν προλάβει κάποιος να μιλήσει για τον αντίπαλο, να διευκρινίσουμε ότι μιλάμε για εμφάνιση που πραγματικά δεν είχε αντίπαλο. Αυτοματισμοί, δημιουργία, πρεσάρισμα στα 3/4 του γηπέδου, άμυνα απροσπέλαστη. Και όλα αυτά χωρίς τον μικρό «μαέστρο» του Στάθη Παπαδημητρίου που παρακολουθούσε τραυματίας από τον πάγκο και δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί.

Η ροή του αγώνα

Η ομάδα του Πανσιφναϊκού μπήκε συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας χώρο στον Παμμηλιακό, προσπαθώντας να ακολουθήσει την πετυχημένη τακτική που της χάρισε τη μεγάλη εκτός MHLOS NEW-2013έδρας νίκη απέναντι στον ΑΟ Πάρου μια εβδομάδα πριν. Μέχρι το ημίχρονο το κατάφερε, δημιουργώντας κρυφές ελπίδες στον κόσμο της, απέναντι στον πρωτοπόρο του β’ ομίλου του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα σουτ στο πρώτο τέταρτο με τον Ζουμή οι Σιφνιοί και με τον Καμακάρη οι Μηλιοί που είχαν την ίδια ακριβώς κατάληξη, κόντραραν και κατέληξαν κόρνερ. Ο Παμμηλιακός απείλησε ουσιαστικά σε δύο περιπτώσεις στο 19’ όταν η γλυκιά σέντρα του Χατζίεφ βρήκε τον Σύτη,το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ και στο 45’ πάλι με πρωταγωνιστή τον Χατζίεφ που σε αντεπίθεση ελίχθηκε αλλά το σουτ του εξουδετέρωσε ο Κάραβος. Η καλύτερη φάση του Πανσιφναϊκού στο πρώτο μέρος ήρθε από κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Παμμηλιακού που είχε ανέβει ψηλά, με τον Ζουμή να φεύγει μόνος του και τον Αϊβαλιώτη να βγαίνει εκτός περιοχής και να παραχωρεί πλάγιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα λόγια είναι περιττά. Ο Πανσιφναϊκός πρόλαβε και έκανε το μοναδικό του σουτ στο 48’ (συρτό του Μπιρμπανάγου μπλόκαρε ο Αϊβαλιώτης) και μετά τον κατάπιε η λαίλαπα! Συνεχείς φάσεις, γκολ και καταιγιστικός ρυθμός από τον Παμμηλιακό που αιφνιδίασε φίλους και αντιπάλους. Ο Πανσιφναϊκός δεν πρόλαβε να ακολουθήσει σε κανένα σημείο πια τη Μηλέικη ομάδα και με την κούραση εμφανή προσπαθούσε να σταθεί στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Τα γκολ του αγώνα

0-1: Στο 51’ ο Χατζίεφ γυρίζει από αριστερά τη μπάλα στον Ατανάσοφ ο οποίος σουτάρει δυνατά, ο Κάραβος αποκρούει ασθενώς και ο Βασίλης Καμακάρης παίρνει το «ριμπάουντ» ανοίγοντας το σκορ.

0-2: Στο 62’ ο Τσιριγωτάκης βρίσκει με κάθετη πάσα τον Συμεών Χατζιέφ στην περιοχή ο οποίος τελειώνει υποδειγματικά τη φάση με πλασέ από αριστερά στην δεξιά γωνία του Κάραβου.

0-3: Στο 66’ και πάλι ο Τσιριγωτάκης βγάζει με εκπληκτική μπαλιά 40 μέτρων τον Χατζίεφ στην περιοχή, που με δυνατό σουτ στη δεξιά γωνία του Κάραβου κάνει το 0-3.

pansifnaikos-pammiliakos-10-11-2013-1

Παίχτης του αγώνα: Αργύρης Σιδέρης – Παμμηλιακός. Σε μεγάλη μέρα ο αρχηγός του Πσμμηλιακού, ήταν και πάλι ηγέτης στην άμυνα, κερδίζοντας όλες τις μάχες από τους επιθετικούς του Πανσιφναϊκού. Πραγματικά απολαυστικός όποτε επιχείρησε επελάσεις που από την άμυνα ξεπερνούσε με απίστευτες αντοχές όποιον έβρισκε μπροστά του, φτάνοντας μέχρι την αντίπαλη περιοχή φτιάχνοντας μοναδικές φάσεις με κάθετες μπαλιές ακόμα και στο τέλος του παιχνιδιού με αστείρευτες δυνάμεις.

Εξαιρετικοί και οι: Πήτερ Ατανάσοφ (άρχοντας στο κέντρο του γηπέδου, πολλά χιλιόμετρα, συνεχή κοψίματα), Παναγιώτης Τσιριγωτάκης (η είσοδος του στο β’ ημίχρονο άλλαξε τις ισορροπίες και δημιούργησε τα 2 γκολ του Παμμηλιακού με μοναδικές μπαλιές στον Χατζίεφ), καθώς και ο άτυχος Αντώνης Πουλάκης (επίσης στο καλύτερο του φετινό παιχνίδι, όργωσε την αριστερή πλευρά του γηπέδου και ήταν άριστος ανασταλτικά και δημιουργικά). Πολύ καλή παρουσία και από Μπαργιάμι και Μήτση.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πανσιφναϊκός (Δημητριάδης Δημήτρης): Κάραβος, Ποδότας, Χρύσος Α. (51’Ατσόνιος), Μπιρπανάγος (66’ Λυκογιάννης), Ζάσκας, Σταυριανός, Κορακής, Γκούμας, Ζουμής , Διαρεμές, Συνοδινός Α. (78’ Σαίλοβιτς).

Παμμηλιακός (Γκούτζας Ζαχαρίας): Αϊβαλιώτης (67’ Στεφανής), Κυρίτσης, Πουλάκης, Μπαργιάμι, Σιδέρης , Ατανάσοφ, Καμακάρης Β., Φρόκου (75’ Ζούλιας), Χατζίεφ, Μήτσι, Σύτη (46’ Τσιριγωτάκης)

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Δρόσου και των βοηθών του Σαργολόγου και Βασάλου.

Μικρά από τη Σίφνο

-Αναγκαστική αλλαγή έγινε στο 67ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Παμμηλιακού Θέμης Αϊβαλιώτης, ο οποίος έπρεπε να προλάβει το πλοίο «Άγιος Γεώργιος», προς Πειραιά για επαγγελματικούς λόγους. Τη θέση του πήρε ο Κλάιντι Μήτση ο οποίος ήταν στον αγωνιστικό χώρο ως μεσοεπιθετικός μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τη θέση του στο χώρο του κέντρου πήρε ο Θανάσης Στεφανής.

-Κατάμεστο από κόσμο το γήπεδο του Θόλου στη Σίφνο, σε μια ηλιόλουστη και καθ’όλα καλοκαιρινή ημέρα. Οι φίλοι του Πανσιφναϊκού χειροκρότησαν τους παίχτες και των δύο ομάδων με τη λήξη του αγώνα. Με τον Παμμηλιακό ταξίδεψαν και περίπου 30 φίλοι του με σκάφος από τη Μήλο.

-Χωρίς να είναι ένα σκληρό παιχνίδι δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ο κόσμος πάγωσε από συγκρούσεις και τραυματισμούς ποδοσφαιριστών. Στο 55’ ο Σταυριανός σωριάστηκε στο έδαφος φέρνοντας το μυαλό στους παρευρισκόμενους στη φάση του παίχτη του Παναθηναϊκού Νίκου Μαρινάκη από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη. Ευτυχώς ο 16χρονος ποδοσφαιριστής σηκώθηκε σχεδόν αμέσως ανακουφίζοντας τους πάντες.

-Ο τίτλος του άτυχου του αγώνα πάει στον Αντώνη Πουλάκη που σε μια σύγκρουση με τον Δημήτρη Ζάσκα στη γραμμή του πλαγίου τραυματίστηκε στο γόνατο. Όλοι φοβήθηκαν για σοβαρό τραυματισμό καθώς ο Αντώνης σφάδαζε στο έδαφος και έφυγε υποβασταζόμενος και καταχειροκροτούμενος από το γήπεδο. Ευτυχώς η εκτίμηση της γιατρού του αγώνα Θεοδώρας Μπάρτζου βγήκε αληθής και ο Πουλάκης (ο οποίος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου με την επιστροφή της ομάδας) «γλίτωσε» με μια ελαφριά κάκωση. Περαστικά Αντώνη!

-Όταν η βλακεία πάει να γίνει καθεστώς… φαινόμενο παρόμοιο με αυτό της προηγούμενης εβδομάδας στη Μήλο είχαμε όταν κατά την διάρκεια του α’ ημιχρόνου, κάποιος είχε την «φαεινή» έμπνευση να πετάξει βαρελάκι καπνογόνου. Ευτυχώς αυτό έγινε στην απέναντι πλευρά του γηπέδου και ο λιγοστός αέρας το «πήρε» σε αντίθετη φορά.

-Τα «Μηλέικα Νέα» και το «SportCyclades» επεξεργάζονται και θα σας παρουσιάσουν αποκλειστικά το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα στη Σίφνο.

pansifnaikos-pammiliakos-10-11-2013-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares