Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013 00:21

Μαγική εικόνα το σκορ στα Μάρμαρα

Μαγική εικόνα το τελικό σκορ στα Μάρμαρα, αφού ο Νηρέας  κέρδισε πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-3. Οι γηπεδούχοι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, ενώ το καλοδουλεμένο σύνολο των φιλοξενούμενων ήταν πιο ουσιαστικό.

 

PAROS ENOSH NEW

Η Ένωση απείλησε με 2-3 ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο (7' Ρούσσος Μ με σουτ, 30' Κρητικός Ν. με σουτ και με τον Καράι Βασίλη στο 42'). Οι Ναουσσαίοι όμως όντας πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους ευκαιρία στο 15' με το Γιώργο Μοστράτο ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 29', όταν νικήθηκε σε τετ α τετ από το Βιτζηλαίο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος των φιλοξενούμενων να διευρύνουν το σκορ.

Ο Σουλίδης στο 47' δε μπόρεσε να κάνει το 0-2, κάτι που έκανε ο Γιώργος Μοστράτος και πάλι στο 51'. Ο ίδιος παίκτης έχασε ευκαιρία στο 54' όπως και ο Βεντουρής στο 55'. Ο Αλέξης Χατζία στο 61' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας και μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο αντέδρασαν οι γηπεδούχοι όταν στο 86' ο Αλέξανδρος Παντελαίος μετά από ατομική προσπάθεια κέρδισε και αξιοποίησε πέναλτι και στο 90' ο Βασίλης Καράι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το τελικό 2-3.

Νωρίτερα, στο 75' ο Νίκος Κρητικός δεν είχε μπορέσει να νικήσει τον Μιχάλη Παπαδάκη.

Ένωση Αστέρα Μαρπησσαϊκού (Κοπανίδης): Βιτζηλαίος, Παντελαίος, Γκεμπόρις, Τριβυζάς, Κρητικός Ν. (80' Ρούσσος Γ.), Ρούσσος Μ., Κρητικός Δ., Καράι Β., Καράι Μ., Γιαννιώτης, Κρητικός Ε. (66' Κληρονόμος Σ.)

Νηρέας (Μοστράτος): Παπαδάκης, Ρούσσος Π., Βεντουρής (71' Ύμερι), Δελημπαλταδάκης, Μπαρμπαρήγος, Χατζία, Τόδρη, Κορτιάνος, Σουλίδης (90+2' Κιτσίκου), Μετάι (Τριπολιτσιώτης Ι.), Μοστράτος.

asteras-nireas-10-11-2013-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares